facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Με «κοινωνική έκρηξη» απειλούν οι ταξιτζήδες

Με «κοινωνική έκρηξη» απειλεί την κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων, η οποία, σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, καταγγέλλει ότι «η συνεργασία Τρόικας - επιχειρηματιών εξοντώνει την κοινωνία».

Η επιστολή απευθύνεται και προς τον υπουργό Υποδομών και Ανάπτυξης, κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), κ. Γιώργο Τελώνη και τα ΜΜΕ.

«Αποδείχτηκε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι έχετε τη δυνατότητα να επηρεάζετε Την τρόικα και να επιβάλλετε ποινές εκτέλεσης για όποιο κομμάτι της κοινωνίας θέλετε. Γνωρίζουμε ότι, την ίδια ώρα που οι αυτοκινητιστές ταξί δίνουν αγώνα επιβίωσης, εσείς πανηγυρίζετε, αφού εξασφαλίσατε και το παντεσπάνι σας» σημειώνουν οι αυτοκινητιστές.

Απευθυνόμενοι στο προεδρείο του ΣΕΤΕ και του HATTA οι ιδιοκτήτες ταξί επισημαίνουν ότι «όταν ο μισός κλάδος θα εργάζεται, ο άλλος μισός θα είναι έξω από τις επιχειρήσεις σας, ελέγχοντας τη νομιμότητα του -κλεμμένου μας - έργου σας και απαιτώντας συσσίτιο για μας και τις οικογένειές μας».

Και συμπληρώνουν: «Αν αυτή η κατάσταση σας ενοχλεί, μπορείτε να ζητήσετε από τους προστάτες σας, Όλγα Κεφαλογιάννη και Κωστή Χατζηδάκη, να στείλουν τα ΜΑΤ για να μας εκτελέσουν και κυριολεκτικά. Ισως χρειαστεί να αναλάβετε και τα έξοδα της κηδείας μας, αλλά μπροστά στο παντεσπάνι που σας χάρισε η κυβέρνηση αυτά τα έξοδα είναι μηδαμινά».

«Αφού λοιπόν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην σας χαλάει χατίρι και αφού οι επιθυμίες σας είναι διαταγή γι αυτήν (την κυβέρνηση) ας αναλάβει και την ευθύνη για την κοινωνική έκρηξη» καταλήγουν.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news