facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Προσωρινή λύση για ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Το ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, βρήκε μια προσωρινή λύση, σε συνεργασία με τις εταιρείες που το προμηθεύουν καύσιμα, οι οποίες φαίνεται ότι έδειξαν περισσότερη κατανόηση, αυξάνοντας το πιστωτικό όριο, μετά τις κραυγές αγωνίας των λεωφορειούχων.

H λύση είναι προσωρινή βέβαια, καθώς κάποια στιγμή θα εξαντληθεί η υπομονή των εταιρειών με ΚΤΕΛ και ΟΑΣΘ, που έχουν να λαμβάνουν εκατομμύρια ευρώ, από τον μεγαλύτερο μπαταχτσή της υφηλίου, το ελληνικό δημόσιο δηλαδή, που κάποτε πρέπει να πληρώσει τα χρωστούμενα στους ιδιώτες, στους οποίους έχει κηρύξει στάση πληρωμών εδώ και μήνες.

Στο μέτωπο του Ο.Α.Σ.Θ. :

Δεν θα σταματήσουν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ την 1η Δεκεμβρίου. Η θετική αυτή εξέλιξη προέκυψε μετά από επαφές που είχε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών. Ο κ. Στεφανίδης εξασφάλισε 2,5 εκατ. ευρώ μέσω δανείου από την Εθνική Τράπεζα και σήμερα θα πληρώσει στους εργαζόμενους το 15νθημερο που χρωστούσε, ενώ θα διατεθούν χρήματα και για καύσιμα. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρξει πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Μετά τις 14 Δεκεμβρίου προκύπτει και πάλι πρόβλημα. Ο κ. Στεφανίδης περιμένει θετική απάντηση από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Οικονομικών για να χορηγηθεί στον Οργανισμό η δόση του Οκτωβρίου του 2012, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

taxalia.blogspot.com

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news