facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Ψεύδεσθε κύριε Βενιζέλε»

Οι ομολογιούχοι… ομολογούν τη δική τους αλήθεια, η οποία έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με εκείνη που υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε άρθρο του με τίτλο: «Αλήθεια για το ζήτημα των ομολογιούχων».

«Ήταν όμως υποχρέωση και βούλησή μας να βρούμε λύση στο πρόβλημα των αποταμιευτών ομολογιούχων. Λύση ανάλογη με την προστασία των καταθετών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα».

«Αντί όμως να ακολουθήσουν την πρότασή μας, προτίμησαν την οδό της προσφυγής στο ΣτΕ αμφισβητώντας τη νομιμότητα του PSI, πράγμα που πολύ θα ήθελαν οι απανταχού της γης κερδοσκόποι.

Ενδεχομένως πείστηκαν από προεκλογικές υποσχέσεις που όμως δεν τις έδωσε το ΠΑΣΟΚ.

Ενδεχομένως παρασυρθήκαν από κάποιους που χρησιμοποιούν τους ομολογιούχους ως μοχλό
δημιουργίας αντιμνημονιακων εντυπώσεων», αναφέρει με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δίχως όμως να κάνει ουδεμία αναφορά στη μεγάλη απώλεια χρημάτων, καθώς οι μικροομολογιούχοι είδαν τις οικονομίες τους να κάνουν φτερά εν μία νυκτί.

Οι πολίτες βλέποντας τον πρώην υπουργό Οικονομικών να αναφέρεται στο φλέγον ζήτημα, λίγες ημέρες μετά την έκτακτη κινητοποίηση στην τράπεζα της Ελλάδος, αντέδρασαν άμεσα, καταγγέλλοντάς τον για ψεύδη.

«Ο κ. Βενιζέλος θεωρεί 15.000 πολίτες ως παράπλευρες απώλειες του PSI». Για ποιο λόγο δεν προχωρά η δίκη, μετά την προσφυγή μας στο ΣτΕ».

«Γιατί έλεγε ο κ. Βενιζέλος από τη Βουλή ότι τα φυσικά πρόσωπα δεν θα επηρεαστούν από το κούρεμα ομολόγων περίπου 80%. Ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε;». «Τη λύση που μας προτείνει, την έχουμε ήδη πει οι ίδιοι».

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news