facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Οι υπάλληλοι της Βουλής έβγαλαν χιουμοριστική αφίσα

«Οι υπάλληλοι της Βουλής ήρθαν από την κόλαση για να καταστρέψουν την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιταλία… τον Ομπάμα… να φέρουν το AIDS… και να χάσει ο Ολυμπιακός» αυτό αναφέρει αφίσα που τύπωσαν οι εργαζόμενοι του κοινοβουλίου επιχειρώντας να απαντήσουν, με αρκετή δόση χιούμορ, στις αλλεπάλληλες και δικαιολογημένες – ως ένα βαθμό – επιθέσεις που δέχονται για μια σειρά προνομίων που απολάμβαναν μέχρι πριν από μερικούς μήνες.

Η αφίσα δείχνει πρόσωπα με κόκκινα μάτια να βγαίνουν από τις φλόγες ενώ το κείμενο αναγράφει «ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΙΤΖ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. 1200 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ 6 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ».

Συνάντηση με τον Ευ. Μεϊμαράκη

Πάντως, πέραν από την σατυρική επικοινωνιακή τακτική που αποφάσισαν να ακολουθήσουν, αντιπροσωπεία του Συλλόγου εργαζομένων συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης η οποία τους καταργεί ορισμένα από τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Πολίτης, επιθυμία των υπαλλήλων είναι να υπάρξει παρέμβαση από τον κ. Μεϊμαράκη προκειμένου να «διορθωθεί» εκείνο το σημείο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας το οποίο «εξαιρεί μόνο τους υπαλλήλους της Βουλής από το δικαίωμα που λέει ότι κάθε δημόσιος υπάλληλος που θεμελίωσε συνταξιοδοτικό δικαίωμα εως την 31.12.2010 ανεξαρτήτως του πότε θα σταματήσει να εργάζεται θα συνταξιοδοτηθεί με το καθεστώς του 2010».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Βουλής - ο οποίος επέστεψε στην Ελλάδα σήμερα Τρίτη – τους απάντησε ότι δεν γνωρίζει το θέμα και ζήτησε χρόνο για να έχει μια ολοκληρωμένη και ακριβή εικόνα των νέων ρυθμίσεων της πράξης νομοθετικού περιεχομένου. Το νέο ραντεβού μεταξύ αντιπροσωπείας υπαλλήλων και κ. Μεϊμαράκη θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news