facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο Ψυχάρης προειδοποιεί τον Σαμαρά: Οι εφημερίδες μου αν χρειαστεί θα κυκλοφορούν ακόμα και χέρι με χέρι

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει από την Κυριακή το κύριο άρθρο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» με την υπογραφή του Σταύρου Ψυχάρη και τίτλο «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία».

Ο εκδότης της ιστορικής εφημερίδας με αφορμή τη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών κάνει λόγο για «σχέδιο ελέγχου των τραπεζών από την Τρόικα και τις παραφυάδες της που δημιουργεί την εντύπωση ότι η Ελλάδα έχει περιέλθει σε καθεστώς διομολογήσεων» και «φαντάζει χώρα υπό κατοχήν από ξένες δυνάμεις».

Με ιδιαίτερα σκληρή φρασεολογία, ο κ. Ψυχάρης επισημαίνει χαρακτηριστικά πώς «είναι καταφανές ότι αν δεν σκοπείται , πάντως μπορεί να επιχειρηθεί η λειτουργία ενός σχεδίου που θα σημάνει αφελληνισμό των τραπεζών και καταστροφή του κορμού της Ελληνικής οικονομίας».

Ο εκδότης της εφημερίδας απευθύνεται προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας πώς έχει υποχρέωση να παρεμποδίσει όσους τροικανούς ονειρεύονται εξουσία και χρήμα ενώ καταλήγει με μια προειδοποίηση: «Οσοι ερευνούν για δάνεια των εφημερίδων ας γνωρίζουν ότι ο θησαυρός θα είναι "άνθρακες". Και ότι οι εφημερίδες αυτής της χώρας μπορεί να εκδοθούν ακόμα και τετρασέλιδες- αλλά θα εκδοθούν και θα κυκλοφορήσουν , έστω χέρι με χέρι...».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news