facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Εξαίρεσε τη σύζυγο Λοβέρδου από τη διαθεσιμότητα ο Μανιτάκης;

Είκοσι έξι υπάλληλοι είναι η πρώτη «φουρνιά» που εμπίπτει στις διαδικασίες της διαθεσιμότητας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, του οποίου προΐσταται ο Αντώνης Μανιτάκης. Ανάμεσά τους και πολύτεκνοι.

Μαθαίνουμε ότι ο κ. Μανιτάκης κάνει την αρχή βγάζοντας στη διαθεσιμότητα 13 από τους 26 υπαλλήλους.
Μαθαίνουμε επίσης ότι στο υπουργείο διατυπώνονται ήδη πολλά παράπονα γιατί εξαιρέθηκε από την πρώτη «φουρνιά» των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων, και υπάλληλος η οποία διορίστηκε το 2010 στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αλλά δεν υπηρέτησε σε αυτό ούτε μία μέρα γιατί αμέσως αποσπάστηκε στο γραφείο του συζύγου της, ο οποίος διετέλεσε υπουργός στο παρελθόν και τώρα προσπαθεί να ηγηθεί κίνησης στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Οι συνάδελφοι της στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρουν ότι η εν λόγω κυρία, η οποία, εκτός από υπάλληλος δηλώνει και αγιογράφος, πήρε πρώτα το εφάπαξ φεύγοντας από την προηγούμενη δουλειά της. Μπήκε χωρίς διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2010, ως υπάλληλος με σύμβαση αορίστου χρόνου σε  προσωποπαγή θέση, με απόφαση των κ.κ. Γ. Ντόλιου, Φ. Σαχινίδη και Δ. Ρέππα και αμέσως αποσπάστηκε στο πολιτικό γραφείο του άνδρα της.

Η απορία των υπαλλήλων είναι αν θα βρίσκεται στη δεύτερη δόση των υπαλλήλων που θα τεθούν διαθεσιμότητα ή εξαιρείται επειδή είναι αποσπασμένη στο γραφείο του άντρα της.

matrix24

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news