facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΗΣΑΠ: Αύριο θα λειτουργήσει από τις 15:00 έως τη λήξη της βάρδιας

Για την ενίσχυση της προγραμματισμένης συγκέντρωσης ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, κανονικά θα λειτουργήσει ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος αύριο από τις 15.00 κι έως τη λήξη της βάρδιας. Στην ανακοίνωση του ΗΣΑΠ επισημαίνεται ότι αν και αύριο πραγματοποιείται 24ωρη απεργία, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να διευκολύνουν τους απεργούς ώστε να συμμετέχουν στη πανσωματειακή διαδήλωση και θα λειτουργήσουν σχεδόν τη μισή ημέρα της προγραμματισμένης απεργίας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Οι εργαζόμενοι στην Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, 24ωρη απεργία ενάντια στα καινούργια, βάρβαρα, μέτρα της εξαθλίωσης, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και του εκτροχιασμού των Αστικών Συγκοινωνιών, με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Ωστόσο, για τη διευκόλυνση των απεργών και προκειμένου να ενισχύσουμε την προγραμματισμένη συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 το απόγευμα ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου, θα λειτουργήσουμε από τις 15:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη. Για να αποτρέψουμε την βαρβαρότητα των μέτρων, που οδηγούν τους εργαζόμενους και όλη την κοινωνία σε εξαθλίωση. Για να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή λαίλαπα".

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news