facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

Με υπομονή πρέπει να οπλιστεί την Πέμπτη το επιβατικό κοινό, καθώς αναμένεται να σημειωθούν προβλήματα, εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα, τα μέσα σταθερής τροχιάς, (Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ) θα κινηθούν μετά τις 9 το πρωί και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ θα ακινητοποιηθούν πλήρως οι συρμοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο προαστιακός, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Έτσι την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα απολύτως δρομολόγιο, ενώ για αύριο καταργούνται σε όλη της διαδρομή οι αμαξοστοιχίες :

- 500 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη )

- 501 (Θεσσαλονίκη- Αθήνα)

- 1686 ( Αλεξανδρούπολη-Δίκαια)

- 2536 Αθηνών - Χαλκίδας - Αθηνών

- 743 και IC Θεσσαλονίκης - Έδεσσας- Φλώρινας - Θεσσαλονίκης

- 3593 και 3592 Θεσσαλονίκης - Λάρισας - Θεσσαλονίκης

- 2576 και 2577 Λάρισας - Βόλου - Λάρισας

Λόγω της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται Υπηρεσία Κυκλοφορίας για τους συρμούς τουΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και έτσι οι συρμοί του μετρό δεν θα φτάνουν στο αεροδρόμιο.

Τέλος, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ με 3ωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news