facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Έφτιαξαν ιατρείο και τους άφησαν χωρίς γιατρό

Ενδιαφέρουσα συνάντηση το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε με τους κατοίκους του χωριού Στάβιες του Δ. Γόρτυνας και τον Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Η συνάντηση προγραμματίστηκε αρχικά με αφορμή την έλλειψη Ιατρού στο «Κοινοτικό» Ιατρείο του χωριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοινότητα διαθέτει ιδιόκτητο χώρο, ο οποίος κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με δωρεές των κατοίκων και με προσωπική εργασία.

Πέραν από την «ιατρική» κάλυψη της ευρύτερης περιοχής «έπεσαν στο τραπέζι» και πολλά άλλα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της υπαίθρου.

Η «εγκατάλειψη», «η αγωνία», «η ανεργία» και «ο φόβος για το αύριο» ακούστηκαν από τους κατοίκους που ζήτησαν και πήραν το λόγο στη συζήτηση αυτή.

Στο τέλος της πολύωρης συνάντησης, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ευχαρίστησε τους κατοίκους για την από καρδιάς συζήτηση και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιήσει την αγωνία αλλά και τους σοβαρότατους προβληματισμούς που απασχολούν τους κατοίκους του Νότου και της υπαίθρου γενικότερα.

flashnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news