facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Οι δικηγόροι καταδικάζουν τις τροπολογίες για τις αποζημιώσεις από τροχαία

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων καταδικάζει τις τροποποιήσεις για τη μείωση της ευθύνης του Επικουρικού Κεφαλαίου στις αποζημιώσεις από τροχαία ατυχήματα που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στη Βουλή. 

Σύμφωνα με τους συλλόγους, οι τροποποιήσεις «όχι μόνο δεν βελτιώνουν την αρχική τροπολογία, αλλά αντίθετα την καθιστούν ακόμη χειρότερη και ακόμη πιο επικίνδυνη για τους ασφαλισμένους και τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων», και καλεί τους βουλευτές να τις καταψηφίσουν.

Οι τροποποιήσεις αυτές, τονίζει ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Γιάννης Αδαμόπουλος, δείχνουν «με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο υπουργός Οικονομικών τείνει ευήκοα ώτα μόνο προς την πλευρά της διοίκησης του Επικουρικού Κεφαλαίου και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, επιχειρώντας να εξασφαλίσει τα δικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας παντελώς για τα νόμιμα δικαιώματα της πιο ευάλωτης κατηγορίας των συμπολιτών μας που έπεσαν ή θα πέσουν θύματα τροχαίων ατυχημάτων».

Είναι φανερό πλέον, συνεχίζει ο κ. Αδαμόπουλος, ότι οι επίμαχες τροπολογίες «αποτελούν προάγγελο αντίστοιχων μελλοντικών ρυθμίσεων για τις ασφαλιστικές εταιρείες». Οι τροποποιήσεις αυτές, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ολομέλειας, «αποτελούν εμπαιγμό προς την Ελληνική Βουλή και προς την ελληνική κοινωνία».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news