facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Προς νέες κινητοποιήσεις νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, προγραμματίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις 13.00 και καλεί τους δάσκαλους και νηπιαγωγούς να συμμετάσχουν.

Oι εκπρόσωποι των δασκάλων θα θέσουν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, (ωράριο, ολοήμερο σχολείο, ασφάλεια, υποδομές κλπ.) στη συνάντηση που αναμένεται να έχουν με τον υφυπουργό Παιδείας Θεοδ. Παπαθεοδώρου την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) αποφάσισε τη διοργάνωση απογευματινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια και στη συνέχεια πορεία στην πλατεία Συντάγματος.

Σε σχετική ανακοίνωση της, η ΟΛΜΕ καλεί τους καθηγητές σε ολόκληρη τη χώρα σε γενικές συνελεύσεις και τους ζητεί να αναλάβουν πρωτοβουλίες για οργάνωση παραστάσεων ή αποκλεισμών των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Να σημειωθεί πάντως ότι μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ προτείνει στους καθηγητές να αναρτήσουν πανό στα σχολεία με συνθήματα όπως: «Όχι στο νέο μνημόνιο», «Αντιστεκόμαστε στην κατάρρευση της δημόσιας εκπαίδευσης», « Ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ».

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news