facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Διαλύεται η ΝΔ και αλλάζει όνομα και στελέχη;

Μυστική εισήγηση φέρεται να έχει στα χέρια του ο Πρωθυπουργός με αντικείμενο την επανίδρυση της ΝΔ. Την εισήγηση έκανε, σύμφωνα με... πληροφορίες, καθηγητής με θητεία στις Πολιτικές Επιστήμες, και προτείνει στον Αντώνη Σαμαρά τη διάλυση του κόμματος και την ανασύστασή του με άλλο όνομα ώστε να καλύπτει ολόκληρο το φάσμα από τη Δεξιά ως τις παρυφές της Κεντροαριστεράς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει να συγκροτήσει έναν μεγάλο πόλο στον χώρο της Κεντροδεξιάς στον οποίο θα απορροφήσει και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τώρα βρίσκονται σε ρήξη με την Ιπποκράτους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του νέου κόμματος είναι Λαικό Κόμμα ή Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο ενώ υπάρχει και η πρόταση να ονομαστεί Κεντροδεξιός Πατριωτικός Συναγερμός. Αυτή η νέα μεγάλη ευρωπαική παράταξη θα λειτουργήσει ως ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ και θα βασιστεί στον κεντρικό κορμό της ΝΔ. 

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο Αντώνης Σαμαράς στο ταξίδι του στο Βουκουρέστι προ ημερών έκανε λόγο για «αποτυχημένο πολιτικό σύστημα» μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες. Οραματίζεται μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία θα υπάρξει χώρος και για κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος , η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Μάλιστα στις συζητήσεις έπεσαν και τα ονόματα του Γιώργου Φλωρίδη και του Αλέκου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού έχει ρίξει γέφυρες και με μεμονωμένους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίοι θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό κεντροδεξιό κόμμα.

dailynews24

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news