facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Νέα 24ωρη απεργία σήμερα Πέμπτη στις τράπεζες

Νέα απεργία αποφασίστηκε για σήμερα Πέμπτη για τις τράπεζες, ως μορφή αντίδρασης στις, δυνητικά «επικίνδυνες» για τους εργαζόμενους και τις θέσεις εργασίας τους, εξελίξεις στον τραπεζικό χώρο.

Η ΟΤΟΕ προχώρησε σε αυτήν την απόφαση, σε συνέχεια της σημερινής 24ωρης απεργίας της, απαιτώντας την απόσυρση της τροπολογίας που προβλέπει την ένταξη των Ταμείων Υγείας των Τραπεζοϋπαλλήλων στον ΕΟΠΥΥ.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ δήλωσαν ότι αναγνωρίζουν το δίκιο του αγώνα της ΟΤΟΕ και απαίτησαν, ήδη, στη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου την απόσυρση της τροπολογίας και σε περίπτωση επιμονής της κυβέρνησης, θα την καταψηφίσουν.
 
Η ΝΔ, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, δεν πήρε θέση, ζητώντας από την ΟΤΟΕ περισσότερη ενημέρωση και επιφυλασσόμενη να απαντήσει στο αίτημα απόσυρσης 

Την Παρασκευή αναμένεται να συνεδριάσει η εκτελεστική γραμματεία της ΟΤΟΕ – αν δεν έχει αποσυρθεί η τροπολογία – προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση και να πάρει νέες αγωνιστικές αποφάσεις.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news