facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Με το πάσο της η Δικαιοσύνη - Αιτήσεις σήμερα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, εκδίκαση το 2017!

Οι πολίτες που υποβάλουν αίτηση για να υπαχθούν στο Νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι το...2017, για να εκδικαστεί η υπόθεσή τους. Η συρρίκνωση του προσωπικού που υπηρετεί στα δικαστήρια της Πάτρας εμποδίζει την ταχεία απονομή της δικαιοσύνης.

Μάλιστα λόγω των σοβαρών αυτών προβλημάτων ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας έχει μπει σε "τροχιά" κινητοποιήσεων, με δίωρες στάσεις εργασίας καθημερινά μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Μπισμπίκης, μιλώντας στην εφημερίδα "Γνώμη" αναφέρει ότι ο αριθμός των υπαλλήλων δεν επαρκεί με αποτέλεσμα ο φόρτος εργασίας να είναι τεράστιος και οι υποθέσεις να καθυστερούν, τονίζοντας ότι τα περισσότερα τμήματα έχουν μείνει με έναν υπάλληλο!

Από την πλευρά της η γ.γ. του Συλλόγου Χαρά Κανελλοπούλου αναφέρει στην εφημερίδα τις ελλείψεις σε αίθουσες, ενώ υποστηρίζει ότι έξι γραμματείς καλούνται να διεκπεραιώσουν 40 ποινικά δικαστήρια κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, 3 γραμματείς για 27 δικάσιμους στο Εφετείο που έχουν διακοπεί, ενώ 4 είναι οι γραμματείς για 30 υποθέσεις που θα εκδικαστούν στο Ειρηνοδικείο το ίδιο χρονικό διάστημα. Προσθέτει δε ότι πλέον οι αιτήσεις των πολιτών για να υπαχθούν στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά προσδιορίζονται για το 2017.

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news