facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Απεργία δικηγόρων, συμβολαιογράφων, ιατρών και φαρμακοποιών στις 17/10

Πανελλαδική απεργία για τις 17 Οκτωβρίου έχουν εξαγγείλει δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιατροί, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας... για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τους κλάδους τους.

Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιήσουν επίσης συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα, σήμερα πραγματοποιήθηκε νέα συνεδρίαση τής συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με τη συμμετοχή εκπροσώπων εννέα επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων τής χώρας.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, αποφασίστηκε το κλείσιμο των υπηρεσιών και των εννέα επίμαχων φορέων στις 17 Οκτωβρίου και συγκέντρωση έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ), καθώς και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα, την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία τού ΔΣΑ, στις 12 μ., προκειμένου «να αποτυπωθούν οι θέσεις των ως άνω επιστημονικών και επαγγελματικών κλάδων, να καταδειχθεί η προδήλως εσφαλμένη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη πορεία που ακολουθεί η νομοθετική πρωτοβουλία, στοχοποιώντας επιμέρους επαγγελματικούς κλάδους και τα μέλη αυτών, κυρίως δε τους νέους σε ηλικία που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις δυσμενείς συνέπειες της παρούσας συγκυρίας».

Επίσης, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στις 12.30 μ.μ., αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να του εκθέσει όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και να ζητήσει την αποτροπή νομοθετικών εκτροπών.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news