facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Επίδομα 1.000 ευρώ σε πολύτεκνες οικογένειες

Θα δοθεί σε όσες ζουν σε ορεινές, μειονεκτικές, νησιωτικές και ακριτικές περιοχές

Για την απόφαση της κυβέρνησης να δίδονται, πλέον, σε πολύτεκνες οικογένειες - που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα σε ορεινές, μειονεκτικές, νησιωτικές και ακριτικές περιοχές - τα χρήματα με τα οποία επιχορηγούνταν από τον ΕΛΓΑ οι ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ, ενημέρωσε τον πρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), Βασίλη Θεοτοκάτο, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση.

Όπως είπε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο κ. Χαρακόπουλος, υπολογίζεται ότι περίπου 5.000 οικογένειες θα μπορούν από την επόμενη χρονιά να λάβουν επίδομα της τάξεως των 1.000 ευρώ και πρόσθεσε πως σήμερα ζήτησε τη συνδρομή της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων για την κατάρτιση της λίστας των δικαιούχων του επιδόματος.

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία υποβάλλεται σε θυσίες, σε επώδυνα, πλην όμως, αναγκαία μέτρα, για να παραμείνει η χώρα όρθια, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της στήριξης των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων που μοχθούν στον πρωτογενή τομέα, όπως είναι οι πολύτεκνοι αγρότες και κτηνοτρόφοι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news