facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Κογκρέσο: Zητάει να μπει επισήμανση για τη ραδιενέργεια των κινητών!

Ένα από τα θέματα που μας αφορούν κατά καιρούς είναι η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα και κατά πόσο είναι επιβλαβή για των άνθρωπο.

Μάλιστα λίγες μέρες πριν είχαμε κάνει και ένα θέμα που έδειχνε την ακτινοβολία που εκπέμπουν γνωστά μοντέλα και είχαμε επισημάνει ότι το iPhone 4S εκπέμπει 3 φορές περισσότεροι ακτινοβολία από το SGS III.

Σήμερα ένα μέλος του κογκρέσου στις ΗΠΑ ο Dennis Kucinich έκανε το θέμα πιο επίσημο και ζητάει να βγει νομοθεσία η οποία θα υποχρεώνει τους κατασκευαστές να βάζουν ειδικό σηματάκι για την ραδιενέργεια που εκπέμπουν τα κινητά τους.

Έτσι ο χρήστης θα ξέρει πια συσκευή έχει πολύ μεγάλη ακτινοβολία και πια θα έχει μικρότερη και έτσι θα διαλέγει το καλύτερο για αυτόν.

Αυτό βέβαια θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για πολλές γνωστές εταιρείες αφού είναι πολύ πιθανό τα κινητά τους να μην προτιμηθούν για την υψηλή ακτινοβολία που εκπέμπουν άσχετα με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Μέχρι τώρα η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ούτε αν είναι επιβλαβής η ακτινοβολία των κινητών αλλά ούτε ότι αν δεν μας επηρεάζει καθόλου κάτι που σημαίνει ότι ίσος χρειαστεί ακόμα αρκετός καιρός για να ξέρουμε σίγουρα αν τα κινητά μας βλάπτουν ή όχι.

technewz

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news