facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κρεμαστινός: Nα αποφασίσει ο λαός για τα μέτρα με δημοψήφισμα

Να γίνει δημοψήφισμα για τα μέτρα που θα ληφθούν πρότεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο κ.Κρεμαστινός σε ραδιοφωνική συνέντευξη του υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός θα πρέπει να ενημερωθεί για τις σκέψεις των πολιτικών αρχηγών και να αποφασίσει εκείνος για τα μέτρα.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM εέπε χαρακτηριστικά

«Η θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι, ακριβώς, επειδή δεν αντέχει η κοινωνία θα πρέπει, τουλάχιστον, πρώτα να ληφθούν τα μέτρα που δεν επιβαρύνουν οτιδήποτε σχετίζεται με μισθούς και συντάξεις οτιδήποτε οικονομικό θέμα που επιβαρύνει τον πολίτη και να ληφθούν τα άλλα μέτρα, να γίνει επιμήκυνση και τότε να συζητηθεί εάν υπάρχει λόγος για πρόσθετα μέτρα

Εάν όλα αυτά τα μέτρα ο κόσμος δεν τα αποδεχτεί, στην πράξη κι επαναληφθούν οι αξέχαστες εκείνες συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή, έχω την εντύπωση – δική μου γνώμη είναι αυτή- πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος και να αποφασίσει για τα μέτρα. Όχι για το ευρώ και την Ευρωζώνη.

Να κάνει δημοψήφισμα και να του πει η κυβέρνηση, εάν δεν ληφθούν αυτά τα μέτρα θα έχουμε αυτές τις επιπτώσεις. Εάν ληφθούν θα έχουμε αυτές τις επιπτώσεις. Δεν μπορεί η χώρα να διαλυθεί, όπως διαλύθηκε την πρώτη φορά και να έρθουν άλλα μέτρα, εκτός από αυτά που συζητάμε τώρα».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news