facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΗ"

Κάποιοι προφανώς δεν έχουν καταλάβει. Το βάθος της υπόθεσης της Πάρου. Μέσα από μια τυχαία(;) και παράλληλα τραγική ιστορία αποκαλύπτεται η φοβερή διαπλοκή που επικρατεί όχι μόνον στο νησί αλλά και σε όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής των Κυκλάδων. Το διαπιστώσαμε διαμένοντας δύο δεκαήμερα στην φωλιά της διαφθοράς. Γιατί το μεγάλο ζητούμενο στο ρεπορτάζ δεν είναι εαν φορούσε ή όχι μάσκα ο λαθροφονιάς. Το θέμα είναι ποιος εμπνέεται κάθε φορά κα φοράει μάσκες στα συνεχή εγκλήματα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η Πάρος(και όχι μόνον αυτή)αποτελεί διαμετακομιστικό σταθμό εμπορίας, διακίνησης και "μοιράσματος" της "καθαρής". Τα μεγάλα σαλόνια διοχετεύονται κόκα από αλλοδαπούς. Αυτοί είναι τα βαποράκια και όσοι κρύβονται από πίσω τους, οι μεγαλονονοί. Ο Πακιστανός κατά τις πληροφορίες μας, έπαιζε έναν ανάλογο ενδιάμεσο ρόλο και ας βγει η δικηγόρος του(εαν τολμάει)να το διαψεύσει. Κάποιοι προσπαθούν να μαςπείσουν ότι το δικαστήριο την υποχρέωσε να αναλάβει την υπεράσπιση του φονιά. Γιατί για μας φονιάς είναι. Και έτσι να είναι η κ.Δήμου διαφεντεύει δικηγορικά τις πολύ "περίεργες" υποθέσεις που αφορούν ύποπτες ιστορίες.

Σε ποια σαλονάτα ακίνητα γνωστών ιδιοκτητών, μπαινόβγαινε η "κυρία" Αχμετ; Με ποιες ζαρντιέρες κυκλοφορούσε και τι "υπερωρίες" έκανε πληρώνοντας σε "είδος;

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Οι Κυκλάδες έχουν παραφουσκώσει από τεράστια σκάνδαλα πολύ μεγάλου μεγέθους. Με την ηγεσία της ΕΛΑΣ να παρακολουθεί αμέτοχη(για ποιο λόγο άραγε)τις αισχρές περιπτώσεις της πολυπλόκαμης διαφθορας.

-Το έγκλημα της Μήλου με τον επιχειρηματία Απέργη αναζητά εδώ και 2 χρόνια δολοφόνο. Ο μακαρίτης κατέβηκε στο νησί για να στήσει την επιχείρηση του και βρέθηκε δολοφονημένος με μια πέτρα πάνω από 5 κιλά στο κεφάλι. Τον βρήκαν λιωμένο 6 μήνες μετά σε απόκρημνη περιοχή. Τον είδε ο βοσκός και ενημέρωσε την αστυνομία. Για πάνω από 2 χρόνια έχει βουίξει το νησί ότι ο Απέργης έπεσε σε δολοφονική ενέδρα που του έστησαν άτομα του υποκόσμου που νταλαβερίζονταν με ναρκωτικά.

-Ο βιομήχανος Κυριακόπουλος με το εργοστάσιο στη Μήλο δηλητηριάζει τις ζωές των κατοίκων με την εξόρυξη "δηλητήριου" χωρίς να τηρεί τις στοιχειώδεις περιβαντολλλογικές υποχρεώσεις. Παρά τα πρόστιμα και τις καταδικαστικές αποφάσεις δεν τον κουνάει κανένας.

-Πριν από 1 μήνα ο εργάτης Παρασκευάς Μάρκου, επιβαίνοντας σε δίκυκλο έπεσε στην άσφαλτο όταν η γυναίκα του Γιάννη Ραγκούση βγήκε από stop και τον τσάκισε. Ο κ.Μάρκου κατήγειλε απίστευτα πράγματα για κωλλυσιεργεία στην προανάκριση και για παραλείψεις στην απονομή δικαιοσύνης.

-Στην Πάρο βαρύνοντα λόγο στην πολιτιστική εξέλιξη της έχει ο ηθοποιός και star της τηλεόρασης, Λάκης Λαζόπουλος. Πολλοί που διαμένουν εκεί μας λένε ότι για κάθε συναυλία που γίνεται εκεί το καλοκαίρι, ρωτάνε τον Λαζόπουλο. Ελπίζουμε να μην έχει λόγο και σε άλλα περισσότερο σοβαρά ζητήματα ο δημοφιλής αστέρας που γευματίζει βράδυ παρά βράδυ με άτομα νεαρής ηλικίας σε in εστιατόρια της Νάουσας..(και αλλοδαπούς)

Ο Αχμέτ Καγκάζ ή Χαγκάζ ή όπως αλλιώς τον λένε, ήταν ένα παιδί για δύσκολα και επικίνδυνα "θελήματα". Σε ένα νησί που όλοι ξέρουν τις νύχτες τις ακολασίες και τις παρανομίες του άλλου αλλά όλοι φροντίζουν να τα σκεπάζουν σαν τη γάτα.

Φανταστείτε τι θα γινόταν εαν αποκάλυπταν την φάτσα του. Θα ήταν σαν να έβαζαν μπουρλότο σε σπίτια και βίλες καθωσπρέπει πολιτών για ένα ρεμάλι της Μάρπησσας. Εαν κάποιος τον αναγνώριζε σαν "υπηρετικό προσωπικό" με νυχτικιά στο σπίτι γνωστού προσώπου και τηλεφωνούσε σε έναν δημοσιογράφο, οι πληγές για την τοπική κοινωνία θα ήταν ανεπούλωτες. Όλα θα έβγαιναν στη φόρα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι σε πόσο μεγάλο εστιακό βάθος διοικητικών αρχών σταματάει η σήψη.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

makeleio

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news