facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ιδού το αληθινό “πρόσωπο” του Κτήνους που “έκρυψαν” ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας Σύρου. Ποια είναι η πραγματική του ηλικία;

Είναι σοκαριστική η μαρτυρία του Πακιστανού. Σου κόβονται τα πόδια. Δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε την απολογία του γιατί τα λόγια του δεν χωράνε  στην ανάρτηση . Ντρεπόμαστε που την διαβάζουμε, αηδιάζουμε. Και όμως σε αυτό το κτήνος οι αρχές αποφάσισαν να μην γνωστοποιήσουν την φωτογραφία του. Δημοσιεύουμε μόνο ένα κομμάτι της απολογίας οχι για να πάθετε σοκ αλλά για να δείτε το ζώο που κρύβει μέσα του. 

Διαβάστε και συγνώμη για την αναρτηση.

«Της κατέβασα το σορτσάκι που φορούσε, ξεκούμπωσα το φερμουάρ μου, έβγαλα έξω το … και προσπάθησα να την … Εκείνη αντιστεκόταν. Της έκλεισα το στόμα με το ένα μου χέρι και με το άλλο χάιδευα το …, ώσπου εκσπερμάτωσα στη κοιλιά της. Έβαλα το δεξί δάχτυλό μου στο … της και την χάιδευα. Της έβγαλα το σορτσάκι και το μαγιό και την άφησα γυμνή για να μην μπορεί να βγει στο δρόμο. Στη συνέχεια την χτύπησα δυνατά στο ύψος του ματιού με μια πέτρα βάρους 5 κιλών, την οποία την πέταξα στη θάλασσα. Σκούπισα τα δάχτυλά μου στο σορτσάκι της και ανέβηκα να ποτίσω τα λουλούδια…»

Μ’ αυτό τον τρόπο το Κτήνος της Πάρου, ο Πακιστανός μακελάρης που πολτοποίησε τη ζωή ενός 15χρονου κοριτσιού περιγράφει την κτηνώδη πράξη του.

Σ΄αυτό το κτήνος ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας της Σύρου φόρεσαν κουκούλα για να μην φανεί το πρόσωπό του.

Οι ίδιοι πίστεψαν (;) αυτό το κτήνος που δήλωσε ότι γεννήθηκε το 1993-ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χαρτιά που βρέθηκαν πάνω του και τα οποία θα χρησιμοποιούσε για να αποδράσει πίσω στο Πακιστάν, τον θέλουν να έχει γεννηθεί το 1991.

Δίχως να γίνει διασταύρωση στοιχείων με τις Αρχές του Πακιστάν, ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής της Σύρου τον έστειλαν να πέσει στα μαλακά στις φυλακές Ανηλίκων και του φόρεσαν κουκούλα.

Καλούμε την Δικαιοσύνη να παρέμβει για να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ηλικία του κτήνους και να μας δώσει μια πειστική απάντηση για την κουκούλα που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Νίκο Δένδια που θα τις κατέβαζε…

Στο μεταξύ όλες οι μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες ετοιμάζουν ρεπορτάζ σοκ για την πρωτοφανή οικειότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι Αρχές της Σύρου το κτήνος. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τα δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Εισαγγελία Σύρου:Δεν θα απολογηθούμε στους δημοσιογράφους για την κουκούλα στον Πακιστανό βιαστή!

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» επικοινώνησε με την Εισαγγελία Σύρου στο τηλέφωνο 2281082396 και ζήτησε να πληροφορηθεί για ποιο λόγο ο αρμόδιος Εισαγγελέας αποφάσισε να κρυφθεί το πρόσωπο του Πακιστανού βιαστή που πολτοποίησε τη ζωή της 15χρονης Μυρτώς και πως ταυτοποίησαν, τόσο ο ανακριτής όσο και ο Εισαγγελέας την ηλικία του.

Κι αυτό καθότι σύμφωνα με πληροφορίες από την σφάλεια υποστηρίζουν πως τα έγγραφα που είχε ετοιμάσει ο Αχμέτ για να επιστρέψει εσπευσμένα στο Πακιστάν τον εμφανίζουν να έχει γεννηθεί το 1991.

Ακολουθεί ο διάλογος:

“Δεν θα απολογηθούμε στους δημοσιογράφους για την κουκούλα στον Πακιστανό. Έχουμε ανωτέρους…»

-Οφείλετε μια εξήγηση στους Έλληνες πολίτες. Ποιος αποφάσισε ότι ο Πακιστανός είναι ανήλικος;

«Ο ανακριτής με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα…»

-Έγινε ταυτοποίηση στοιχείων με τις Αρχές του Πακιστάν; Πως ξέρουμε την πραγματική του ηλικία;

….

-Ποιος αποφάσισε να του φορέσουν κουκούλα και να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό του τη στιγμή που εμφανίζονται επιχειρηματίες με χειροπέδες, ιερόδουλες του AIDS με χειροπέδες κλπ.

«Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ρωτήστε τον Εισαγγελέα. Αυτή τη στιγμή είναι βάρδια ο κ. Καραγιάννης στο τηλέφωνο 2281082296…»

Επιχειρήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τον κ. Καραγιάννη αλλά το τηλέφωνο δεν απαντούσε.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news