facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Έδιωξε τους διαρρήκτες πυροβολώντας και συνελήφθη!

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι του και ενδεχομένως να απειλούσαν τη ζωή του, αλλά είχε το θάρρος να τους καταδιώξει πυροβολώντας στον αέρα ένας πολίτης στα Καμίνια της Πάτρας! Όμως, τελικά βρέθηκε ο ίδιος αντιμέτωπος με… βαριές κατηγορίες!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξύπνησε από τον θόρυβο που έκαναν οι δυο εισβολείς και σηκώθηκε έχοντας στα χέρια του την κυνηγετική του καραμπίνα. Μόλις τον είδαν οι δράστες, το έβαλαν στα πόδια αλλά εκείνος τους ακολούθησε προς την παραλία, όπου πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό και τους ανάγκασε να σταματήσουν.

Πριν, όμως, φτάσουν οι αστυνομικοί που ειδοποίησαν οι γείτονες, οι επίδοξοι διαρρήκτες του επιτέθηκαν ταυτόχρονα και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να φύγουν τρέχοντας παίρνοντας μαζί τους το όπλο! Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν, αλλά συνέλαβαν τον πολίτη για οπλοχρησία και… άσκοπους πυροβολισμούς! Μετά από αρκετή ταλαιπωρία στην Ασφάλεια, ο άνθρωπος αφέθηκε τελικά ελεύθερο με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πατρών.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news