facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Υπεγράφη το πρωτοκόλλο Ελλάδας-Ελβετίας για αποφυγή διπλής φορολογίας

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας και ο Πρέσβης της Ελβετίας κ. Lorenzo Amberg υπέγραψαν σήμερα το πρόσθετο πρωτόκολλο μεταξύ Ελλάδας και Ελβετικής Συνομοσπονδίας, για την αποφυγή διπλής φορολογίας αναφορικά με τους φόρους εισοδήματος μεταξύ των δύο χωρών.

Πρόκειται για τροποποίηση της σχετικής σύμβασης, μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ελβετικής Συνομοσπονδίας που υπεγράφη το Νοέμβριο του 2010, επιτρέποντας έτσι την περαιτέρω διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής της ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα στις δύο χώρες.

Δήλωση του Υπουργού Οικονομικών:

«Η υπογραφή του πρόσθετου πρωτοκόλλου είναι ένα πρώτο βήμα που αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών. Κατόπιν θα προχωρήσουμε σε ευρύτερες συμφωνίες με σκοπό μεγαλύτερη διαφάνεια παντού προς όφελος της κοινωνίας. Είναι ένα σημαντικό βήμα για μεγαλύτερη διαφάνεια άρα για μεγαλύτερη κοινωνική δικαιοσύνη».

Από την πλευρά του, ο Ελβετός Πρέσβης κ. Lorenzo Amberg τόνισε ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για την ακόμη πιο στενή συνεργασία ανάμεσα σε Ελβετία και Ελλάδα σε θέματα φορολόγησης.

capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news