facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αχαΐα: Με διακοπή ρεύματος σε αντλιοστάσια απειλεί η ΔΕΗ περιοχές

Σε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στα αντλιοστάσια δήμων της Δυτικής Ελλάδας προσανατολίζεται να προχωρήσει η ΔΕΗ σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε... στο patrastimes.gr ο περιφερειακός Διευθυντής της επιχείρησης Σπ. Μυλωνάς.

Ο κ. Μυλωνάς αποκάλυψε πως από τις 20 Αυγούστου η ΔΕΗ – εάν οι δήμοι προς τους οποίος έχουν σταλεί κατ’ επανάληψη ειδοποιητήρια για εξόφληση λογαριασμών για κατανάλωση ρεύματος σε αντλιοστάσια δεν πληρωσούν- δεν έχει άλλη λύση από την διακοπή.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως μέσα στην καρδιά σχεδόν του καλοκαιριού υπάρχει κίνδυνος ολόκληρες περιοχές να μείνουν χωρίς νερό.

Αυτή η εξέλιξη δεν αφορά στο Δήμο της Πάτρας.

Δεν υπάρχει θέμα να μείνει η Πάτρα χωρίς Δημοτικό Φωτισμό

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισαν στελέχη και συνδικαλιστές της ΔΕΗ από την Περιφερειακή Διέυθυνση Δυτικής Ελλάδος, μιλώντας στο patratimes.gr, τα όσα κυκλοφορούν για κίνδυνο να μείνει η πόλη στο σκοτάδι καθώς υπάρχει κίνδυνος διακοπής παροχής ρεύματος σε κοινόχρηστους χώρους και δρόμους.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο περιφερειακός Διευθυντής της ΔΕΗ Σπ. Μυλωνάς επεσήμανε πως τέτοιος κίνδυνος δεν υπάρχει και δεν πηγάζει ούτε από την πολιτική της ΔΕΗ αλλά δεν μπορεί να υπάρξει ούτε λόγω πιθανής αδυναμίας του Δήμου για την εξόφληση του Δημοτικού Φωτισμού καθώς αυτό γίνεται αυτομάτως μέσα από την διαδικασία εκκαθάρισης κατά την είσπραξη των δημοτικών τελών μέσα από τους λογαριασμούς του ρεύματος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε σε δηλώσεις του στο Patrastimes.gr o εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΗ Θ. Κανελλόπουλος ο οποίος επεσήμανε πως η είσπραξη των χρημάτων για τον Δημοτικό φωτισμό, τόσο στην Πάτρα όσο και στις υπόλοιπους Δήμους γίνεται αυτομάτως μέσα από την εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ από τους συνδρομητές της οι οποίοι πληρώνουν ταυτόχρονα και δημοτικά τέλη.

Η ΔΕΗ πριν αποδώσει στο Δήμο τα Δημοτικά τέλη που έχει εισπράξει για λογαριασμό του Δήμου – τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος - κατακρατεί το ποσό που αναλογεί για την εξόφληση του δημοτικού Φωτισμού.

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news