facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Υπάλληλος της βουλής αρνήθηκε να παραλάβει ερώτηση βουλευτή, επειδή περιείχε “απαξιωτικούς” χαρακτηρισμούς για τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου!

Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο που συνέβει στην βουλή και διήρκησε σχεδόν μία ώρα. Αφορά την ερώτηση του βουλευτή Νικου Νικολόπουλου, η οποία ξεκινούσε ως: «ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ » (Πρόκληση: Διορίζουν τους στενούς συνεργάτες του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις! Τους αρχιτέκτονες του δολοφονικού μνημονίου!)

και αφορά τις εξοργιστικές αποκαλύψεις για τακτοποίηση στενών συνεργατών των καταστροφέων της Ελλάδας, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις το τελευταίο διάστημα.

Αυτόν τον χαρακτηρισμό, ο υπάλληλος της βουλής κύριος Σωτήρης Κουνέντης τον θεώρησε “απαξιωτικό” και επί μία ώρα, γινόταν “διαβούλευση” για την παραλαβή της ερώτησης! Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές, αν συνυπολογιστεί ότι ο Νικολόπουλος είναι από τους παλαιότερους βουλευτές και στην πρώτη τριάδα κοινοβουλευτικού έργου, άρα δεν είναι κάποιος “νέος” που πιθανά να μην γνώριζε κάποιον κανονισμό.



Το πλέον εξοργιστικό όμως είναι ότι ο Νικολόπουλος έχει καταθέσει στην δικαιοσύνη ως μάρτυρας για την υπόθεση των CDS μαζί με τον Πάνο Καμμένο, όπου οι χαρακτηρισμοί του ήταν όχι απλώς “βαρύτεροι” αλλά κατηγορηματικοί σε βάρος των καταστροφέων. Και βρίσκεται ένας υπάλληλος της βουλής, που πιθανότατα δεν έχει αντιληφθεί στην σιγουριά της μονιμότητας, τι ακριβώς γίνεται στην πραγματική κοινωνία, με ευθιξία ανώτερη αυτής του οικονομικού εισαγγελέως; Μήπως νομίζει ακόμα ότι το κοινοβούλιο τελεί υπό το καθεστώς κατάργησης στο οποίο είχε περιέλθει κατα την διακυβέρνηση Παπανδρέου; Ποιός του έχει δώσει το δικαίωμα αυτό;

Ή μήπως ηχούν ακόμα στα αυτιά του οι “δεσμεύσεις” του ολετήρα, ότι “θα υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια”; Γιατί αυτός μπορεί να έχει ακόμα την δουλίτσα του, αλλά η Ελληνική κοινωνία, η Ελληνική οικογένεια ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Ας δει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Ελλάδα” λοιπόν.

olympia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news