facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αιτωλικό

Στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Αιτωλικό, μεταξύ κατοίκων και Ρομά που διαμένουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον επτά Ρομά, για την εμπλοκή τους στα επεισόδια.

Από αυτούς συνελήφθησαν τέσσερις, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ οι άλλοι τρεις αναζητούνται.

Τα επεισόδια άρχισαν, όταν περίπου 180 κάτοικοι του Αιτωλικού, συγκεντρώθηκαν στην οδό Κ. Λάσκαρη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά των Ρομά, διότι όπως υποστήριζαν, έχουν παραβατική συμπεριφορά.

Οι Ρομά από την πλευρά τους, όταν αντελήφθησαν ότι οι κάτοικοι του Αιτωλικού κινούνται προς το μέρος τους, έβαλαν -σύμφωνα με την αστυνομία-, φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και σε ελαστικά, διακόπτοντας έτσι την κυκλοφορία των οχημάτων.

Επίσης κάποιοι από αυτούς πυροβόλησαν από απόσταση περίπου 200 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα ηλικίας 48, 35, 50 και 47 ετών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ο 48χρονος και ο 50χρονος νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ο 35χρονος έφυγε από το νοσοκομείο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο 47χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news