facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Οι υπάλληλοι του ΕΟΤ τα έπαιρναν με τιμοκατάλογο!

Οι τιμές διέφεραν, ανάλογα με την περίπτωση και το πόσες υπογραφές έπρεπε να πεσουν Οι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι δεν δίσταζαν να ζητούν παραπάνω από τα θύματά τους για να "βγάλουν" και κάτι Το ότι υπήρχε τιμοκατάλογος ήταν κοινό μυστικό μεταξύ των επιχειρηματιών στην Πιερία. Όπως καταγγέλουν έκβιάζονταν για να πληρώνουν τρελά ποσά στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΟΤ για να συνεχίσουν να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους.

Μόνο ένας από αυτούς είχε το θάρρος να καταφύγει στην αστυνομία, και έτσι το κύκλωμα αποκαλύφθηκε με την επ' αυτοφόρω σύλληψη μιας 50χρονης υπαλλήλου την ώρα που εισέπραττε το φακελάκι με 2.500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα! Συνελήφθη επίσης η προισταμένη της διεύθυνσης που θα τσέπωνε μέρος των χρημάτων, όπως ομολόγησε η πρώτη.

Ο τιμοκατάλογος:

- Αρση ανάκλησης άδειας λειτουργίας 3.000 - 5.000 ευρώ

- Αποσφράγιση καταστήματος 5.000 - 7.000 ευρώ

- Αναβάθμιση ξενοδοχείου από 3 σε 4 αστέρια 7.000 - 8.000 ευρω

- Μετατροπή ενοικιαζόμενων σε ξενοδοχείο 14.000 - 15.000 ευρω

Πως έπεσε στην φάκα

Πολύ απλά ήταν θρασύτατη. Μετά από παζάρια έπεσαν από τις 3.000 στις 2.500 ευρώ και δέχτηκε τον ξενοδόχο στο γραφείο της και στην συνέχεια στο καφέ. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού στα διπλανά τραπεζάκια κάθονταν οι άνδρες της ΥΠηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Β.Ελλάδας οι οποίοι της φόρεσαν χειροπέδες.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news