facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Εντός Αυγούστου η ανακοίνωση των μέτρων, λέει ο Σίμος Κεδίκογλου

Τον Αύγουστο αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ, όπως προανήγγειλε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. «Ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και προσπαθούμε αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές θυσίες» είπε.

Σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε «βαρύ και δύσκολο εισιτήριο τα 11 δισ.», αλλά, όπως υποστήριξε, «είναι ο μόνος δρόμος για να ανακτήσουμε την αξιοπιστίας μας και να μην ξαναγυρίσουμε δεκαετίες πίσω».

«Οι εξελίξεις το φθινόπωρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα είναι ραγδαίες και εμείς πρέπει πάση θυσία να είμαστε εντός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να διασφαλιστούν οι ευπαθείς ομάδες και να μην ληφθούν οριζόντια μέτρα.

Όσον αφορά στις αποφάσεις για την Αγροτική Τράπεζα, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε ότι εάν δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη, η τράπεζα θα έκλεινε. Υποστήριξε ότι δεν υπήρχε καλύτερη πρόταση για τη σωτηρία της, ενώ τόνισε ότι πλέον διασφαλίζονται τα δάνεια, οι καταθέσεις, αλλά και όλες οι θέσεις εργασίας.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news