facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Το Ισραήλ βάζει ΣΤΟΠ στη λαθρομετανάστευση...με κάθε τρόπο!!!

Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ Uzi Landau...
"Η παράνομη μετανάστευση δεν είναι ένα “κοινωνικο-οικονομικό πρόβλημα, αλλά ένα στρατηγικό πρόβλημα” καθώς σχετίζεται με την ασφάλεια του κράτους.."

Το Ισραήλ πέρασε έναν νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για έως και 15 χρόνια. Οι μετανάστες εργάζονται στο Ισραήλ θα αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ακόμα και για μικρής σημασίας εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι.

Στον απόηχο της δημόσιας αντιπαράθεσης σχετικά με την εισροή Αφρικανών μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στο Ισραήλ μέσω των συνόρων με την Αίγυπτο, ένας νέος νόμος που τέθηκε σε ισχύ την Κυριακή, δίνει στις ισραηλινές αρχές την εξουσία να κρατούν τους παράνομους μετανάστες μέχρι και τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τον νόμο αυτό οι παράνομοι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο ενδέχεται να οδηγηθούν στην φυλακή, χωρίς δίκη ή απέλαση, αν συλληφθούν να διαμένουν στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, όποιος βοηθά τους μετανάστες ή τους παρέχει στέγη αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης από πέντε έως και 15 έτη.

Ο νόμος τροποποίησε τον Νόμο Πρόληψης της Παράνομης Εισόδου (Prevention of Infiltration Law) του 1954, που είχε ψηφιστεί για να εμποδιστεί η είσοδος των Παλαιστινίων στο πλαίσιο της νομοθεσίας έκτακτης ανάγκης. Ο νόμος έχει επεκταθεί για να αντιμετωπιστούν οι μετανάστες ή οι αιτούντες άσυλο που εισέρχονται Ισραήλ, χωρίς να συνιστούν απειλή για την ασφάλεια του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον νόμο, οι μετανάστες που ήδη εργάζονται στο Ισραήλ, θα μπορούσαν να φυλακιστούν για την πιο μικρή παράβαση, όπως το να ζωγραφίσουν γκράφιτι ή να κλέψουν ένα ποδήλατο -παραβάσεις για τις οποίες δεν θα είχαν τεθεί υπό κράτηση πριν.

«Για το σκοπό αυτό, έχουν μετατραπεί αρκετές πτέρυγες στο στρατόπεδο κράτησης Saharonim, και θα προετοιμαστούν ανάλογα με τις ανάγκες», αναφέρει μία δήλωση.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή, η ισραηλινή εφημερίδα Maariv δημοσίευσε συνέντευξη του Υπουργού Εσωτερικών Eli Yishai, στην οποία ανέφερε ότι «οι περισσότεροι μουσουλμάνοι που φθάνουν εδώ ούτε καν πιστεύουν ότι η χώρα αυτή ανήκει σε μας, στους λευκούς». (“Muslims that arrive here do not even believe that this country belongs to us, to the white man”).

Ο Eli Yishai ανακοίνωσε πως «οι πρώτοι που πρόκειται να απελαθούν είναι 1.500 πρόσφυγες από το Νότιο Σουδάν, που έφυγαν από την χώρα τους για να γλιτώσουν από τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται εκεί» ακολουθώντας πιστά τον κανόνα πως κάθε νεοϊδρυθείσα Αφρικανική «δημοκρατία», είτε λόγω αποχωρήσεως των λευκών αποίκων είτε λόγω αποδομήσεως παλαιών προϋπαρχόντων «κρατών», μαστίζεται από εμφύλιες συρράξεις, λιμούς και καταστροφές καθώς οι νέγροι είναι ανίκανοι να συντηρήσουν έναν κρατικό οργανισμό δυτικού τύπου και επανέρχονται φυσικώς αλλά βιαίως η αντιζηλία και οι έριδες μεταξύ των φυλών.

«Το επόμενο βήμα θα είναι η απομάκρυνση των εισβολέων από την Ερυθραία και το Σουδάν, που αριθμούν περίπου 50.000». Ωστόσο, ο υπουργός παραδέχτηκε πως η απέλαση των λαθροεισβολέων είναι νομικά αμφισβητήσιμη, χωρίς φυσικά να την καταδικάζει - καθώς αντιλαμβάνεται πως οι νόμοι δημιουργούνται και ερμηνεύονται βάσει των οραμάτων και των αναγκών των εθνών και ιδιαίτερα σε περιόδους εξαιρετικών απειλών, όπως η απειλή εθνοφυλετικού αφανισμού που το Ισραήλ, σε απόλυτο αντίθεση με τα Λευκά έθνη, λαμβάνει πολύ σοβαρά, είναι η ανάγκη εθνικής αυτοάμυνας που καθοδηγεί τις αποφάσεις του κράτους και όχι απηρχαιωμένοι νόμοι και πολιτικά ορθή ψευδοηθική.

Ο υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai σχολίασε τα πρόσφατα σχόλια που έγιναν από το Αστυνομικό Επίτροπο Yohanan Danino και τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας YitzhakAharonovitch σχετικά με την ανάγκη παροχής θέσεων εργασίας στους μετανάστες. “Εκείνοι που πιστεύουν ότι θα βοηθήσει αν τους δώσουμε θέσεις εργασίας είναι λάθος. Έχουν ριζώσει εδώ. (Δίνοντάς τους θέσεις εργασίας) θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει,” είπε ο πρόεδρος του κόμματος Shas.

Εντός του Ισραηλινού κοινοβουλίου (της Κνεσσέτ) υπάρχει σχετική ομοφωνία ως προς το σχέδιο απελάσεως, βασιζόμενη στο γεγονός πως περίπου το 52% των 7.8 εκ. κατοίκων του Ισραήλ συμφωνεί στο ότι η παρουσία των λαθρομεταναστών αποτελεί απειλή για την χώρα που μαστίζεται από οικονομική και κυρίως δημογραφική κρίση.

Τον τελευταίο καιρό έχουν λάβει χώρα στο Ισραήλ αρκετές διαδηλώσεις κατά της λαθρομεταναστεύσεως, με τελευταία αυτήν στο Τελ-Αβίβ, όπου ακούστηκαν από τους διαδηλωτές συνθήματα όπως «κάψτε τους…( τους λαθρομετανάστες)» και «δηλητηριάστε το φαγητό τους»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου ισχυρίζεται πως οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στην χώρα θεωρούνται από πολλούς Ισραηλινούς πολίτες ως υπονομευτές της τάξεως και της ασφάλειας και, κυρίως, ως απειλή για την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του Εβραϊκού κράτους. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε πως η νομοθεσία θα εφαρμοσθεί αυστηρά με σκοπό την πάταξη των φαινομένων ενοικιάσεως καταλυμάτων σε παρανόμους Αφρικανούς, οι δε Ισραηλινές αρχές είναι πρόθυμες να χορηγήσουν το ποσό των 1.000 € σε όσους Αφρικανούς αποχωρήσουν εθελοντικά - οι δε υπόλοιποι, σύμφωνα πάντα με τις αρχές, θα απελαθούν διά της βίας.

”Η παράνομη μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο πολύ σοβαρό και απειλεί την εθνική μας ασφάλεια και την ταυτότητά μας”, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι “το πρόβλημα αυτό άρχισε πριν από περίπου επτά χρόνια.”
Μιλώντας κατά την εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ammunition Hill (Λόφο Πυρομαχικών) προς τιμήν της Ημέρας της Ιερουσαλήμ, ο Netayahu είπε ότι η κυβέρνησή του εργάζεται για να περιοριστεί η ροή των παράνομων μεταναστών και να «ξεκινήσει η μετακίνηση» άλλων από το Ισραήλ.

“Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 60.000 άτομα που έχουν διεισδύσει λαθραία στο Ισραήλ, αλλά αν δεν μπορούμε να σταματήσουμε (την διείσδυση στο Ισραήλ), ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει εύκολα στα 600.000,” είπε ο Νετανιάχου στους υπουργούς του.
Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, η «πλημμύρα» των παράνομων Αφρικανών μεταναστών μέσω των αιγυπτιακών συνόρων αποτελεί απειλή για την “ταυτότητα της χώρας ως ένα εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος. Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να στήσουμε ένα φυσικό εμπόδιο (φράχτη στα σύνορα), το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο”.
Όπως επίσης το ότι άφησε ασχολίαστη την δήλωση Νετανιάχου που έδωσε εντολή άμεσης εκτέλεσης ανθρώπων που θα επιχειρούν να παραβιάζουν τα σύνορα της χώρας χωρίς να υπακούουν στις εντολές των εκεί συνοριοφυλάκων.

Τελικά αποδεικνύεται πως για το Ισραήλ ο ψευδοανθρωπισμός είναι εξαγώγιμο προϊόν που προορίζεται μόνο για την Δύση.. Έδώ και δεκαετίες οι Ισραηλινοί εφαρμόζουν μεθοδικώς ποικίλα μέσα για να διατηρήσουν αναλλοίωτη την φυλετική τους ταυτότητα και να εμποδίσουν την διείσδυση άλλων φυλών, καταφεύγοντας ακόμη και στην προληπτική τους εξολόθρευση.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news