facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Αστυνομικός φρουρούσε πολιτικό…που είχε πεθάνει εδώ και δύο χρόνια!

Την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και τα αστυνομικά τμήματα υποστελεχώνονται, περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι στη φύλαξη «υψηλών» προσώπων, μεταξύ των οποίων και πολιτικός που έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια

Σύμφωνα με το ethnos περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί βρίσκονται αποσπασμένοι στη φύλαξη «υψηλών» προσώπων. Οι περισσότεροι υπηρετούν στην Αττική, όπου οι φρουροί εκτιμάται πως πλησιάζουν τους 3.000! Οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν πως πολλές είναι οι υπερβολές και οι αναίτιες φρουρήσεις ατόμων που απλώς έτυχε κάποια στιγμή της ζωής τους να χρειαστούν βοήθεια και η φρουρά απλώς... ξέμεινε ή που οι γνωριμίες και οι διασυνδέσεις τους επιτρέπουν να απασχολούν αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Ανάμεσα στα άτομα που έχουν αστυνομική προστασία είναι και οι χήρες πρώην πρωθυπουργών, όπως η Δήμητρα Λιάνη, αλλά και οι οικογένειες πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας από το '75 μέχρι σήμερα!

Ομως δεν είναι οι μόνες παραδοξότητες που παρατηρούνται... Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση αστυνομικού που είχε παραμείνει στη φρούρηση γνωστού πολιτικού δύο χρόνια μετά τον θάνατό του. Η υπηρεσία του δεν είχε καταγράψει τον θάνατο του πολιτικού κι εκείνος «ξέχασε» να δηλώσει την αλλαγή αυτή. Συνέχιζε λοιπόν να φρουρεί τον... κανέναν!

Οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν πως οι υπερβολές είναι πολλές, όπως και οι αναίτιες φρουρήσεις ατόμων που απλώς έτυχε κάποια στιγμή της ζωής τους να χρειαστούν βοήθεια.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news