facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ράχες: "Η υπομονή μας εξαντλήθηκε..."

"Δεν θα γίνουμε ψυχοπαθείς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι...", λένε οι κάτοικοι, αφού η εγκληματικότητα είναι εκτός ορίων και η αστυνομία είναι ανύπαρκτη - Συγκεντρώνουν υπογραφές για πολιτοφυλακή - Τι είπε στο LamiaReport ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, που παραβρέθηκε στη χθεσινή συγκέντρωση Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποίησαν χθες οι κάτοικοι στις Ράχες της Ανατολικής Φθιώτιδας, ντόπιοι και παραθεριστές, για να "φωνάξουν" ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και ότι πρέπει επιτέλους να παρθούν αποφάσεις και δραστικά μέτρα.

"Δεν θα γίνουμε ψυχοπαθείς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να προστατέψουμε το ΑΣΥΛΟ της οικογενείας μας, το οποίο είναι ΙΕΡΟ... Καλούμε όλους, ντόπιους και ξένους, να συμβάλλουν στη προσπάθεια αυτή. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε..."

Οι κάτοικοι συγκεντρώνουν υπογραφές για να αναλάβουν πρωτοβουλίες, πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια, ενώ δεν έλειψαν και οι φωνές που έκαναν λόγο για βραδινές περιπολίες, με ομάδες πολιτοφυλακής.

Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσε και ο Δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος ενημέρωσε τους πολίτες ότι ο Δήμος δεν μπορεί να έχει δημοτική αστυνομία, λόγω πληθυσμιακών κριτηρίων, ενώ τόνισε ότι η αστυνομία κάνει ότι μπορεί αλλά δεν επαρκεί, αφού υπάρχει μόνο ΕΝΑΣ αστυνομικός τη νύχτα για όλη την Ανατολική Φθιώτιδα. Ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε από τους κατοίκους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, οι οποίες θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

lamiareport

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news