facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Βάνα Μπάρμπα: «Κατέβηκα στην πολιτική για να βολευτώ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ότι κατέβηκε στην πολιτική για να βολευτεί παραδέχθηκε η Βάνα Μπάρμπα και κυριολεκτικά άφησε τους πάντες άφωνους με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια!

«Η δική μου εμπλοκή έχει να κάνει με τη σκέψη του να βολευτώ. Συνήθως, εμείς οι άνθρωποι που είμαστε λίγο αναγνωρίσιμοι, επειδή ο κόσμος μας ξέρει, προσπαθούμε να εξαγοράσουμε τη φήμη μας. Θεωρώ πως ήταν λάθος έτσι όπως έγινε. Πήγα παρορμητικά», είπε η γνωστή ηθοποιός, υποψήφια με το ΛΑΟΣ στις εκλογές που πέρασαν.

Η Βάνα δεν πήρε έδρανο στη Βουλή, ωστόσο, υποστήριξε πως κι αν είχε εκλεγεί τα ίδια θα έλεγε: «πάλι θα έλεγα ότι ήταν προδοσία. Θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνουν 500 με 1000 ευρώ στον κάθε βουλευτή, το maximum. Τότε να δεις αν θα τρέχανε, τότε να δεις πόσοι από εμάς θα ήθελαν να εξαργυρώσουν τη φήμη τους με μία καρέκλα».

«Θεωρώ ότι τις δύσκολες εποχές πρέπει να ξαναγυρνάμε πάλι προς τα πίσω. Να γυρνάμε σε πράγματα απλά. Ένα περπάτημα με φίλους, ένα ηλιοβασίλεμα. Όλα αυτά δεν κοστίζουν χρήματα», είπε η ηθοποιός και… έκανε ποδήλατο κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ενώ τόνισε πως είναι επιλογή της να μεγαλώνει μόνη ένα παιδί: «ίσως είμαι δειλή, ίσως δεν μπορούσα να μείνω σε μια σχέση. Γάμο δεν έκανα ποτέ και ούτε θα κάνω. Απ’ την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ!».



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news