facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αυτό είναι το πρόσωπο του ανθρωπόμορφου κτήνους της Πάρου!

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει το πρόσωπο του Πακιστανού κτήνους που χτύπησε αλύπητα την άτυχη 15χρονη κοπέλα στην Πάρο.

Αργά η γρήγορα το πρόσωπο του θα αποκαλυπτόταν και τώρα θα δούμε για ποιό λόγο προσπαθούσαν τόσο πολύ να τον προστατέψουν.

Εδώ και μερικές ώρες, ο Πακιστανός βρίσκεται στη Σύρο όπου θα μεταχθεί στην Εισαγγελία της Συρου. Αμέσως μετά, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο "δράκος" της Πάρου πόζαρε στον τόπο του εγκλήματος!

Λίγες μέρες πριν επιτεθεί με πρωτοφανή αγριότητα στην 15χρονη Μυρτώ, ο 21χρονος Πακιστανός πόζαρε στην παραλία της Χρυσής Ακτής και ανέβαζε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook Tην ώρα που η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Αττικού νοσοκομείο, η εφημερίδα "το Εθνος της Κυριακής" αποκαλύπτει μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που δημοσιεύει τις φωτογραφιες του φερόμενου ως δράστη, αυτές τραβήχτηκαν στο σημείο που λίγο αργότερα ο 21χρονος Πακιστανός θα κακοποιούσε βάναυσα την άτυχη μικρή φωτό από την εφημέριδα "Το Έθνος της Κυριακής"


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news