facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μας πληρώνουν οι Γερμανοί ακόμα και τις υπερωρίες και εμείς λέμε ΟΧΙ!

Το αθάνατο Ελληνικό κράτος ξαναχτύπησε αυτή τη φορά στη Σάμο.

Λάβαμε χθες ένα δελτίο τύπου του τουριστικού πρακτορείου ByShipTravel, όπου εκφράζει την διαμαρτυρία του για τις γραφειοκρατικές συνθήκες που εξακολουθούν να υπάρχουν και να μας κρατούν πολλά χρόνια ακόμα πίσω , στη προσπάθεια που γίνεται για την προσέλκυση τουριστών στη Σάμο.

Ένα κομμάτι της προσπάθειας αυτής που έχει πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία 3-4 χρόνια, είναι να γίνει το νησί μας σταθμός κρουαζιέρας με την έλευση καλής ποιότητας κρουαζιερόπλοιων.

Για πρώτη φορά το γερμανικό κρουαζιερόπλοιο BERLIN θα προσεγγίσει για μερικές ώρες τη Σάμο τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 16:30 το απόγευμα.

Στο πλοίο αυτό θα επιβαίνουν πολύ καλής ποιότητας Γερμανοί επιβάτες, όπου μέσω της εταιρίας εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν για 1 ώρα το Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο του Ηραίον.

Λόγω όμως του ωραρίου (απογευματινό) και της δυσκολίας που υπήρχε με τους υπαλλήλους που θα πρέπει να απασχοληθούν αυτή την 1 ώρα στους συγκεκριμένους αρχαιολογικούς χώρους, οι Γερμανοί πέραν των εσόδων με τα εισιτήρια που θα κοπούν, δήλωσαν πως αναλαμβάνουν και το κόστος υπερωριακής απασχόλησης των υπαλλήλων!

Η εταιρεία έστειλε έγγραφο στην ΚΑ Εφορία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων στη Σάμο, γνωστοποιώντας την πρόθεση των Γερμανών και η απάντηση δια στόματος της Προϊσταμένης της υπηρεσίας κυρίας Βιγλάκη ήταν απίστευτη και αφοπλιστική.

»Δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθεί το αίτημα γιατί… δεν έχει υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση που καθορίζει την υπερωριακή απασχόληση των υπαλλήλων»!!!

Το μόνο αίσθημα που μπορεί να προκαλέσει αυτή η εξέλιξη είναι ένα μόνο.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

i-samos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news