facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Μια Εταιρεία για τα αεροδρόμια " προτείνει ο Βασιλάκης της Aegean

Τη δημιουργία μιας ευέλικτης και αυτόνομης εταιρείας που θα διαχειρίζεται πόρους για τα αεροδρόμια πρότεινε χθες από το Ηράκλειο ως λύση ο κ. Ευτύχης Βασιλάκης της Aegean που επεσήμανε ότι ακόμη και εάν γίνει το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι,

δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στο “Βενιζέλος”. Η πρόταση Βασιλάκη στην ουσία αφορούσε και τις δύο φάσεις λειτουργίας των αεροδρομίων-και την τωρινή και την επόμενη της ιδιωτικοποίησης - αναφέρεται ουσιαστικά σε μια εταιρεία που θα ελέγχεται μεν από το Δημόσιο, αλλά θα έχει πόρους και θα είναι ευέλικτη! Έφερε μάλιστα χαρακτηριστικά το παράδειγμα του ΟΠΑΠ και υπογράμμισε ότι "δεν μπορεί σήμερα η ΥΠΑ για κάθε απλή προμήθεια να πρέπει να πάρει εγκρίσεις κλπ".

Ο κ. Βασιλάκης, παρόντων του περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη, του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή, υπηρεσιακών παραγόντων, των αερολιμεναρχών Ηρακλείου και Χανίων κ. Πλιάκα και Καστρινάκη, αλλά και δικών του συνεργατών παρουσίασε τις προτάσεις της Aegean τονίζοντας ότι πρέπει να “γίνουν έργα αναβάθμισης των αεροδρομίων τα οποία να τα καθιστούν λειτουργικά με στόχο την εξυπηρέτηση των επιβατών”.

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news