facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

21χρονος αλλοδαπός βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

Σε έναν βασικό ύποπτο εστιάζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της άγριας κακοποίησης -στις 23 Ιουλίου- της 15χρονης στην Πάρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, που αναφέρει tovima.gr oi αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις τελευταίες ώρες την εμπλοκή στην εγκληματική επίθεση ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος είχε θεαθεί στο σημείο της επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου, και ο οποίος λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.

Ο 21χρονος αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και προ ολίγων ωρών αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του -σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο.

Σύμφωνα πάντως με ορισμένες πληροφορίες, ο 21χρονος αλλοδαπός φέρεται να προσήχθη τα τελευταία 24ωρα σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από άσχετο, συμπτωματικό, αστυνομικό έλεγχο. Γι' αυτό, ήδη υπάρχει συνεργασία των κεντρικών υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής με αυτές του αστυνομικού τμήματος του κέντρου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κρίνουν ως ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα τον εντοπισμό του 21χρονου ύστερα και από τις αναφορές της μητέρας του θύματος ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο κάτι που ταιριάζει στα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 21χρονος αλλοδαπός, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρηση του, επικαλέσθηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Πάντως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τους διαδοχικούς ελέγχους DNA αλλά και ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news