facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Καταρρέει ο Βωβός - Αλλάζει "σπίτι" και η WIND

Μείωση προσωπικού και εκχώρηση των συμβάσεων leasing είναι μεταξύ των μέτρων που λαμβάνει η εταιρεία του Βωβού, η οποία αντιμετωπίζει τη χειρότερη κρίση από την ίδρυσή της, το 1974. Μάλιστα βλέπουν να χάνουν τον έναν μετά τον άλλον μεγάλο ενοικιαστή των ακινήτων τους, αφού όπως ανακοινώθηκε απο τον διευθύνων σύμβουλο της WIND...
Ν. Ζαρκαλή, όλο το προσωπικό της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στα κεντρικά κτίρια της Λ. Κηφισίας 66 στο Μαρούσι αναμένεται να έχει μετακομίσει μέχρι το τέλος του έτους σε κτίρια στην Λ. Αθηνών όπου ήδη βρίσκετε η τεχνική διεύθυνση.

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία "Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική" σε ανακοίνωσή της, μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η αποχώρηση 224 εργαζομένων (μισθωτών και ημερομισθίων), με συνολικό κόστος περίπου 5.500.000,00 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τις Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς με σκοπό την μείωση του μηνιαίου εργοδοτικού κόστους.

Η ΜΒΔΤ σημειώνει επίσης πως υπέγραψε με εταιρείες του Ομίλου της Alpha Bank, συμβάσεις εκχωρήσεως των συμβάσεων leasing που είχαν υπογραφεί με την Alpha Leasing, για τα ακίνητα επί Λ. Κηφισίας αρ.95-97 και Λ. Κηφισίας αρ.24 στο Μαρούσι και επί της οδού Τζάβελλα 1-3 στο Χαλάνδρι. Όπως τονίζει, με τον τρόπο αυτό, επετεύχθη σημαντική μείωση του μακροπρόθεσμου δανεισμού της κατά 25 ποσοστιαίες μονάδες.

Ο Αρης Βωβός, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, η οποία παραμένει τα τελευταία χρόνια εγκλωβισμένη στο πολυσυζητημένο εγχείρημα της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού - Λ. Αλεξάνδρας, επισημαίνει σχετικά ότι η διοίκηση του ομίλου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη γρηγορότερη επανέναρξη των εργασιών του εμπορικού κέντρου συμφερόντων της στην περιοχή του Βοτανικού.

Μάλιστα, ο Α. Βωβός καλεί τους αρμόδιους υπουργούς της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης να δώσουν προτεραιότητα στην επανεκκίνηση της οικονομίας μέσω της ανάπτυξης, χρησιμοποιώντας ως μοχλό κατά προτεραιότητα εν εξελίξει και εν δυνάμει επενδύσεις ελληνικών εταιρειών στην Ελλάδα. Επίσης, ζητεί από τους φορείς της πολιτείας να επισπεύσουν την εφαρμογή νόμων, μέτρων και διαδικασιών που θα επιτρέψουν σε αυτές τις εταιρείες να αναγεννηθούν και να απορροφήσουν χιλιάδες άνεργους.

Tromaktiko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news