facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Τα μυστικά δείπνα των τραπεζιτών

Η συνάντηση Τουρκολιά – Σάλλα και τα ταξίδια του Κωστόπουλου στο Παρίσι Μυστικά δείπνα, συναντήσεις κεκλεισμένων θυρών και έντονες ζυμώσεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες στον τραπεζικό κλάδο. Υψηλόβαθμα στελέχη τραπεζών έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και μελετούν το ενδεχόμενο συνεργασιών. Οι επαφές γίνονται με άκρα μυστικότητα, ωστόσο η κινητικότητα που καταγράφεται στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι εμφανής.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνάντηση επικεφαλής της Εθνικής, κ.κ. Τουρκολιά και Ζανιά με τον πρόεδρο του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Μιχάλη Σάλλα.

Όσον αφορά την Αlpha Bank, ενισχύεται η φημολογία πως το «αφεντικό» της τράπεζας, κ. Γιάννης Κωστόπουλος, μιλά σοβαρά με τους γάλλους της Credit Agricole. Μάλιστα λέγεται πως ο κ. Κωστόπουλος έχει ταξιδέψει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στο Παρίσι, για να συναντήσει τους επικεφαλής της Credit Agricole, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες στρατηγικής συνεργασίας, με άξονα την Εμπορική Τράπεζα.

Σχετικά με τη Eurobank, οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για την Αγροτική, την οποία έχει βολιδοσκοπήσει και η Τράπεζα Πειραιώς.

parapolitika

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news