facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Κινητοποιήσεις εξαγγέλλει η ΓΣΕΕ

Φωτογραφία για Κινητοποιήσεις εξαγγέλλει η ΓΣΕΕΤην υλοποίηση των προεκλογικών εξαγγελιών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, για επαναδιαπραγμάτευση όρων του δευτέρου Μνημονίου και την υπογραφή νέας... Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας, θα ζητήσει η ΓΣΕΕ κατά τις συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου.

«Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν», δήλωσε σήμερα στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γ. Παναγόπουλος και ζήτησε από τους εργοδότες να προχωρήσουν στην υπογραφή νέας Σύμβασης στα πλαίσια της συμφωνίας του περασμένου Φεβρουαρίου, χωρίς μειώσεις μισθών, με παράλληλη διατήρηση του 13ου και 14ου μισθού και της ισχύος της μετενέργειας των κλαδικών συμβάσεων.

Την «άμεση κατάργηση των επαχθών όρων του μνημονίου», ζήτησε ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νίκος Κιουτσούκης, ενώ εναντίον κάθε διαπραγμάτευσης τάχθηκαν οι παρατάξεις της Αριστεράς. Ο εκπρόσωπος της Αυτόνομης Παρέμβασης Θάνος Βασιλόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση «να σεβαστεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις» και ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, τόνισε «ότι κανένας διάλογος δεν μπορεί να γίνει μέσα στη βάρβαρη πραγματικότητα που διαμορφώνεται για τους εργαζόμενους».

Tromaktiko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news