facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κάλεσμα γονιών και κηδεμόνων για να μην κλείσει το Παιδιατρικό τμήμα Ασκληπιείου Βούλας

ΕΠΕΙΔΗ:
Είναι το μοναδικό δημόσιο νοσηλευτικό τμήμα για παιδιά στους Δήμους Βάρης-Βάρκιζας-Βουλιαγμένης-Βούλας-Γλυφάδας και λοιπών περιοχών Ανατολικής Αττικής.
Από τον Μάρτιο του 2012, αντί τις έξι (6) οργανικές θέσεις που θα έπρεπε να υπάρχουν, λειτουργεί μόνο με μία (1) οργανική θέση κι ας έχει λάβει το παιδιατρικό τμήμα διεθνές βραβείο για έντυπες και διαδικτυακές πρακτικές οδηγίες για τους γονείς των πασχόντων παιδιών.

Λειτουργεί από το 1986 παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες χάρη στο ανθρώπινο δυναμικό του το οποίο τώρα στερείται.

Η Διευθύντρια του κα.Σταυρούλα Παπαδάκου δημιούργησε αξιόλογη ομάδα ιατρών εκπαιδεύοντας δεκάδες νέους παιδιάτρους που ζητούν με τις γνώσεις τους και την ψυχή τους να εξακολουθήσουν το έργο της.

Με την πρωτοποριακή αντιμετώπιση παιδιών και γονιών έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των 600.000 (και άνω) νοσηλευθέντων και των οικογενειών τους.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΦΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ και να αναγκάζονται οι γονείς να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα υπερφορτωμένα νοσοκομεία του κέντρου της Αθήνας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για το Παιδιατρικό τμήμα Ασκληπιείου Βούλας ΖΗΤΩ από την Πολιτεία τη συνέχιση της λειτουργίας του και την επέκταση των αρμοδιοτήτων του με παιδοχειρουργό, παιδοορθοπεδικό, παιδοοφθαλμολογικό, παιδο-ΩΡΛ, παιδοκαρδιολόγο, φυσίατρο και τμήμα Εφηβικής Ιατρικής.

Για το παραπάνω θέμα είναι ενήμεροι η Τοπική Κοινωνία, ο Δήμος 3Β, τα σχολεία, η Διοίκηση του Ασκληπιείου και έχουν κατατεθεί στον Δήμο δύο χιλιάδες (2.000) υπογραφές δημοτών.

Ζητούμε την έμπρακτη υποστήριξη σας για την υγεία και το μέλλον των παιδιών μας.

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ – ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ – ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ και κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας.
Την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 στο Δημαρχείο Βούλας και ώρα 19:00 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του 3Β Βούλας καλείται σε ψήφισμα για την στελέχωση με ιατρούς του Παιδιατρικού Τμήματος Ασκληπιείου Βούλας για την συνέχιση λειτουργίας του.
Η υγεία των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

axrhstou

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news