facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Aναφορά Σγουρού στον Εισαγγελέα για τα χρέη του ΕΔΣΝΑ

Οι συνθήκες λειτουργίας και τα υπέρογκα χρέη του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) αποτελούν το περιεχόμενο της αναφοράς που κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Συνδέσμου, Γ. Σγουρός στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε.

Ο περιφερειάρχης ζήτησε τη συνδρομή της Δικαιοσύνης προκειμένου να εντοπισθούν ευθύνες για τα χρέη του ΕΔΣΝΑ, τα οποία ανέρχονται σε 83 εκατ. ευρώ, αλλά και να εντοπισθούν πράξεις ή παραλείψεις που οδήγησαν τον Σύνδεσμο στο σημερινό οικονομικό αδιέξοδο.

Όπως είπε ο κ. Σγουρός, τα χρέη είναι τεράστια, διογκώνονται καθημερινά και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να διακόψει ο Σύνδεσμος τη λειτουργία του, είτε επειδή είναι απλήρωτη η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αποτεφρωτήρα των νοσοκομειακών αποβλήτων και την ταφή των σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Φυλής, είτε επειδή δεν θα υπάρχουν χρήματα για τη μισθοδοσία των εργαζομένων.

Στην Εισαγγελία αναμένεται επίσης να διαβιβαστεί, μόλις ολοκληρωθεί, το πόρισμα του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών, που διενεργούν διαχειριστικό έλεγχο.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες διαβίβασε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου την αναφορά του περιφερειάρχη Αττικής σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news