facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση Συνοριακών Φυλάκων ν. Έβρου: "Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του"

Φωτογραφία για Ανακοίνωση Συνοριακών Φυλάκων ν. Έβρου: Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες τουΓραφείο Τύπου

Η εμφάνιση σε λίγες ημέρες δύο περιπτώσεων απόδρασης κρατουμένων παύει να είναι τυχαίο γεγονός.

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την επίσκεψη του Προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ στην Α.Δ Ορεστιάδας και Αλεξανδρουπόλεως κατά την οποία τέθηκε για πολλοστή φορά το θέμα της ακαταλληλότητας των κτιρίων που στεγάζονται οι υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης καθώς και η μακρόχρονη κράτηση ποινικών κρατουμένων κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Στα τμήματα που έχουν διαχειριστεί εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, στα τμήματα που έχουν διαχειριστεί εκατοντάδες διακινητές, στα τμήματα που σε διάστημα λίγων ωρών αλλάζει η ιδιότητα του κάθε λαθρομετανάστη μιάς και οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που διέσχισαν το βράδυ τα σύνορα, το απόγευμα της επόμενης ημέρας έχουν αλλάξει ιδιότητα και με τις ευλογίες του υποκριτικού κράτους βαπτίζονται νόμιμοι για ένα μήνα και οδεύουν μαζικά για την πρωτεύουσα με τα γνωστά επακόλουθα, σημειώθηκε απόδραση.

Και τότε όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.

Και οι Διοικητές και οι Διευθυντές και οι Εισαγγελείς (όταν είναι ενήμεροι για την κατάσταση) και για να μην μείνει καμία υποψία η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία στις επερχόμενες κρίσεις και χωρίς να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους διατάσουν την σύλληψη και προσαγωγή των συναδέρφων μας τους θέτουν σε διαθεσιμότητα και αρχίζει ο Γολγοθάς για τα εξιλαστήρια θύματα. Εδώ εφαρμόζετε το γράμμα του νόμου. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Η ένωση μας θα σταθεί στο πλευρό των συναδέρφων προσφέροντας τους ηθική και νομική κάλυψη. Επίσης θα προτείνουμε μία ριζοσπαστική αλλαγή στην στάση όλων των συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας. Σε κάθε περίπτωση που σημειώνετε απόδραση η οποία δεν οφείλετε σε αμέλεια ή δόλο συναδέρφου αλλά σε παράβαση της νομοθεσίας για την κράτηση κρατουμένων ή την ακαταλληλότητα του χώρου ή την υγιεινή και ασφάλεια όπως ορίζετε στην νομοθεσία, να υποβάλλεται, με έξοδα και νομική υποστήριξη της εκάστοτε ομοσπονδίας, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Tromaktiko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news