facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα στις φυλακές Τρικάλων

Σε συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων και κρατουμένων των φυλακών Τρικάλων, προχώρησαν αστυνομικοί...που πραγματοποίησαν επιχείρηση παρουσία Εισαγγελέως στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ο τρόπος με τον οποίο προμηθεύονταν κρατούμενοι των φυλακών, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο των φυλακών, στη μία σήμερα τα ξημερώματα, την ώρα που ΙΧΕ αυτοκίνητο με τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους είχε μεταβεί στο χώρο για να γίνει η αλλαγή βάρδιας.

Αστυνομικές δυνάμεις από Θεσσαλονίκη και Λάρισα επενέβησαν και έλεγξαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους επιβαίνοντες.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 17 συλλήψεις, μεταξύ αυτών οι 11 κρατούμενοι, εκ των οποίων οι περισσότεροι εκτίουν ποινές στο κατάστημα κράτησης. Η δικογραφία που σχηματίζεται από τις αστυνομικές αρχές περιλαμβάνει άλλα 12 άτομα τα οποία διαφεύγουν της σύλληψης.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, «ηγετικό» ρόλο στη δράση του κυκλώματος φέρεται να είχε 37χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Αλικαρνασσού, ο οποίος στο παρελθόν κρατείτο στα Τρίκαλα, όπου είχε γνωριστεί με τον σωφρονιστικό υπάλληλο.

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών, για τη δράση του κυκλώματος, ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 201,1 με τηλεφωνικές παρακολουθήσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές οι ποσότητες ναρκωτικών που εισήχθησαν και διακινήθηκαν στις φυλακές Τρικάλων, αλλά και τα χρηματικά ποσά, που συγκέντρωσαν τα μέλη του κυκλώματος από τη διακίνηση.

Στις έρευνες συμμετέχει και η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων με την εποπτεία των ερευνών να έχει ο νέος Διευθυντής Ταξίαρχος Γιώργος Σουγλιέρης.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news