facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Άνεργος κοιμάται στο αυτοκίνητο λόγω ρεύματος

Με έναν μακροχρόνια άνεργο, 64 ετών και τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος που ανερχόταν σε περίπου 2043 ευρώ, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, ζητώντας από τους αρμόδιους να εξαιρεθεί ο προαναφερθείς άνεργος από την διακοπή ηλεκτροδότησης.

Η μακρόχρονη ανεργία του εν λόγω συμπολίτη μας δεν του επιτρέπει να πληρώσει ούτε 10 ευρώ έναντι του λογαριασμού, με το συσσωρευμένο από το 2009 χρέος, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να του έχει διακόψει την ηλεκτροδότηση και αυτός να κοιμάται εδώ και καιρό στο αυτοκίνητό του!

Η διαβούλευση με τον διευθυντή πωλήσεων έγινε σε έντονο ύφος αφού τόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, όσο και οι λοιποί παριστάμενοι, επεσήμαναν το άδικο της απόφασης και γενικά της πολιτικής που ακολουθεί η ΔΕΗ σε αυτές τις περιπτώσεις. «Κόβετε το ρεύμα σε έναν ανυπεράσπιστο και έτσι ποινικοποιείτε την φτώχεια» επεσήμανε η Μαρία Κανελλοπούλου, ενώ το διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ δήλωσε αδύναμο να παρέμβει.

Ωστόσο, έπειτα από πιέσεις και έντονη συζήτηση, ο διευθυντής πωλήσεων της ΔΕΗ μίλησε με τον περιφερειακό διευθυντή και συμφωνήθηκε ο εν λόγω συμπολίτης μας να πληρώσει ένα μικρό ποσό έναντι του συνολικού λογαριασμού, προκειμένου να επανασυνδέσει η ΔΕΗ το ρεύμα στο σπίτι του.

Patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news