facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Επιτέλους! Ελληνας διπλωμάτης μίλησε για Εθνικά μας ζητήματα!

Ο πρέσβης της Ελλάδος στη Λευκωσία Βασίλης Παπαϊωάννου, έσπασε την ιδιότυπη "απαγόρευση" που είχε επιβληθεί επί ΥΠΕΞ, Γιώργου Παπανδρέου!

Κύπρος: Ο πρέσβης της Ελλάδος καλεί σε συσπείρωση δυνάμεων για να τεθεί τέρμα στην τουρκική κατοχή

Επιτέλους! Ενας Έλληνας διπλωμάτης μίλησε! Είχαμε χρόνια ν ακούσουμε έστω μια δημόσια δήλωση Έλληνα Διπλωμάτη για Εθνικά Θέματα! Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ασκήσαμε δριμεία κριτική στο σύνολο του διπλωματικού σώματος για την σιωπή τους και φαίνεται ότι κάποιοι διπλωμάτες, αποφάσισαν επιτέλους, να σπάσουν το καθεστώς της ιδιότυπης σιωπής που τους είχε επιβληθεί από την διακυβέρνηση Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ!

Ετσι, ο πρέσβης της Ελλάδος στη Λευκωσία Βασίλης Παπαϊωάννου, μετά το μνημόσυνο των πεσόντων, οι οποίοι προασπίστηκαν την Κυπριακή Δημοκρατία κατά το πραξικόπημα του 1974 προχώρησε στη δήλωση :

«Ποτέ πια διχασμός, συσπείρωση δυνάμεων ακόμα περισσότερο σήμερα στους δύσκολους καιρούς, που βιώνουμε καθημερινά τις τραγικές συνέπειες του πραξικοπήματος».

Δίνουμε το μήνυμα της αποφασιστικότητάς μας, πρόσθεσε, μπροστά στις τραγικές συνέπειες που ακόμα βιώνουμε, να αγωνιστούμε στην μνήμη των πεσόντων για να τεθεί τέρμα στην τουρκική κατοχή και να αποκατασταθεί η ενιαία Κυπριακή Δημοκρατία.

Θα μου πείτε, μα δεν είπε και τίποτε σημαντικό ! Τα αυτονόητα δήλωσε!

Κι όμως φίλες και φίλοι! αναζητήστε μια δήλωση Ελληνα διπλωμάτη για Εθνικά μας ζητήματα! `φάτε" όλο τον Ελληνικό τύπο στο Google! δεν θα βρείτε τίποτε!

Αλλά για να είμαι ακριβοδίκαιος, ακόμη και να υπήρχε κάποιος που έκανε μια δήλωση, δεν υπήρχε περίπτωση να "περάσει" -έστω- ακόμη και στα ψιλά των εφημερίδων του συστήματος που προετοίμαζε στωικά το έδαφος για την Πρωθυπουργοποίηση του ΓΑΠ!

Ως εκ τούτου, η δημόσια δήλωση του κ.Παπαϊωάννου, καταγράφεται ως άξια συγχαρητηρίων, γιατί κάποιος που γνωρίζει πολλά ... επιτέλους μίλησε!

aegeantimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news