facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κάλυμνος: Ιδιοκτήτης ταβέρνας εισέβαλε στο Δημαρχείο Καλύμνου με μαγκούρα

Σοβαρό επεισόδιο διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Μέγαρο της Καλύμνου.

Συγκεκριμένα γνωστός ιδιοκτήτης ταβέρνας της παραλιακής ,προς την πλευρά της Ιχθυόσκαλας, εισέβαλε στο Δημαρχείο και στο Γραφείο του Δημάρχου, υβρίζοντάς τον με ακατονόμαστες φράσεις και εκτοξεύοντας απειλές κατά της ζωής του.

Στη συνέχεια βγήκε στο διάδρομο και πήρε ξύλινη μαγκούρα ,που προηγουμένως είχε κρύψει πίσω από κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο διάδρομο και επιχείρησε να επιτεθεί κατά του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη που εκείνη την ώρα είχε εξέλθει από το Γραφείου του.
Παρενέβησαν άμεσα, δημοτικός σύμβουλος και υπάλληλοι που βρισκόντουσαν εκεί και τον παρεμπόδισαν .

Ο πρωταγωνιστής τους επεισοδίου αποχωρώντας έσπασε τους υαλοπίνακες της τζαμαρίας του διαδρόμου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Διοικητή του ΑΤ Καλύμνου ο οποίος συνοδευόμενος από αστυφύλακες άμεσα έφτασε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αλλά ήδη ο δράστης είχε αποχωρήσει.

Ο δήμαρχος υπέβαλε μήνυση, ενώ η Αστυνομία αναζητεί τον δράστη προκειμένου να το συλλάβει και να τον προσαγάγει στην Εισαγγελέα Κω, στα πλαίσια της αυτοφώρου διαδικασίας.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι λόγοι που οδήγησαν το δράστη σε αυτή του την πράξη, ήταν ότι θεώρησε υπεύθυνο τον Δήμαρχο, για πρόστιμο που επέβαλε το Λιμεναρχείο Καλύμνου σε ημερόπλοιο που την τελευταία εβδομάδα άραζε μπροστά στο κατάστημα του δράστη μεταφέροντας του, πελάτες.

Συγκεκριμένα ενώ ο χώρος πρόσδεσης των ημερόπλοιων έχει χωροθετηθεί μπροστά από το Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΚ, το πιο πάνω ημερόπλοιο τις τελευταίες ημέρες, χωρίς τη σχετική άδεια, κατέπλεε στην άλλη πλευρά του λιμανιού και προσέδενε μπροστά στο κατάστημα του δράστη.
Σκοπός της αλλαγής αυτής ήταν, στο να κατευθύνονται οι επιβάτες του , στην ταβέρνα του εν λόγω δράστη.

Η επιβολή του προστίμου και η απαγόρευση να προσδένει το ημερόπλοιο μπροστά από το κατάστημα του , τον οδήγησαν σε αυτή την απαράδεκτη και κατακριτέα ενέργεια του

kalymnos-news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news