facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τι απαντά ο Καλούσης στο ΔΣΑ

Διαστρεβλωτικά και ανακριβή χαρακτηρίζει ο Ευάγγελος Καλούσης όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο οποίος ζητά την άμεση εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να παύσει η λειτουργία της νομικής εταιρείας που έχει ιδρύσει ο αποπεμφθείς από το δικαστικό σώμα, πρώην δικαστής.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η εταιρεία "Kaloussis & Partners" που υπογράφει ο Ευάγγελος Καλούσης, ο ίδιος είναι νομικός σύμβουλος Επιχειρήσεων, με πιστοποίηση από την αρμόδια φορολογική αρχή. "Ουδέποτε ισχυρίστηκε, ούτε αναγράφεται σε κάποιο σημείο της ηλεκτρονικής σελίδας της "Kaloussis & Partners" ότι είναι δικηγόρος, παρά μόνο ιδρυτής, μέτοχος και διευθυντής της", σημειώνεται στην απάντηση της εταιρείας και επισημαίνεται ότι ο Ευάγγελος Καλούσης δεν παρίσταται στα δικαστήρια.

"Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι με το υφιστάμενο νομικό, πλαίσιο, νομικές υπηρεσίες μπορούν να προσφερθούν όχι αναγκαστικά από δικηγόρους αλλά και από άλλους νομικούς επαγγελματίες, κατόχους της νομικής επιστήμης σε περισσότερο από επαρκή βαθμό, είτε αυτό αρέσει σε ορισμένου, είτε δεν αρέσει", καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της εταιρείας

enikos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news