facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δυσμενείς επιπτώσεις μπορεί να φέρει στις βιομηχανίες η αύξηση ρεύματος κατά 22%

Με επιστολή που έστειλε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και ...Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη, διαμαρτύρεται εντονότατα για την υπερβολική αύξηση κατά 22% του ρεύματος από την αντίστοιχη περσινή περίοδο, επιβάρυνση που έχει δυσμενείς επιπτώσεις στη λειτουργία των βιομηχανικών επιχειρήσεων. Την επιστολή υπογράφει ο πρόεδρος της Ε.Ε. Γιώργος Κεπενός.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Κύριε υπουργέ, σας αποστέλλουμε επιστολή της ΑΒΕΕ «Παναγιωτόπουλος - Κεραμοτουβλοποιία» που είναι μέλος του Συνδέσμου μας και δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για την αύξηση κατά 22% από την αντίστοιχη περσινή περίοδο στην αξία του ρεύματος. Η διαμαρτυρία αυτή δεν αποτελεί μια μεμονωμένη ενέργεια, αλλά απηχεί τις καθολικές αντιδράσεις του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κόσμου της νοτιοδυτικής Ελλάδος που καθημερινά δέχεται ο Σύνδεσμός μας.

Για το λόγο αυτό ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν οι επιχειρήσεις και αντιμετωπίζουν πλήθος λειτουργικών προβλημάτων, σας υποβάλλει θερμή παράκληση να επανεξετάσετε το θέμα αυτό».

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news