facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Λεφτά υπάρχουν: Υπέγραψαν εκλογικό επίδομα 2.000 ευρώ για τους υπαλλήλους της Βουλής

Περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν οι υπάλληλοι της Βουλής ως εκλογικό επίδομα, είτε συμμετείχαν στις δύο εκλογικές διαδικασίες, είτε όχι! Αυτό παραδέχθηκε ο Πολύδωρας, που είπε ότι οι υπάλληλοι δικαιούνται 2.000 ευρώ για κάθε εκλογική αναμέτρηση (δηλαδή 4.000 ευρώ συνολικά), αλλά εκείνος τους έδωσε 1.000 ευρώ (δηλαδή 2.000 ευρώ συνολικά).

Σε μία περίοδο κρίσης, που το δημόσιο περιορίζει τα έξοδά του (π.χ. ο Σαμαράς κατάργησε τις αμειβόμενες επιτροπές των υπουργείων και τις Ειδικές Γραμματείες), οι υπάλληλοι της Βουλής που στην συντριπτική τους πλειοψηφία κάθονται και είναι άεργοι από το Πάσχα, θα πάρουν και μπόνους 2.000 ευρώ!

Aναφερόμαστε σε ένα επίδομα που δόθηκε λόγω εκλογών, όταν δηλαδή η Βουλή είναι κλειστή!

Από τη Βουλή ισχυρίζονται ότι το θέμα έχει «παγώσει» και δεν έχουν «προλάβει» να πάρουν τίποτα οι υπάλληλοι της Βουλής.

Παρέμβαση Σαμαρά για το επίδομα

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού προκάλεσε η απόφαση-πρόκληση να χορηγηθεί μετεκλογικό επίδομα στους υπαλλήλους της Βουλής.

Ο κ. Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον νέο πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μείμαράκη, του ζήτησε να βρεθεί άμεσα τρόπος να λυθεί το θέμα, τονίζοντας ότι σε περίοδο περικοπών, είναι πρόκληση για τους πολίτες να δοθεί οποιοδήποτε επίδομα στους υπαλλήλους του κοινοβουλίου.

Την ίδια πρόθεση είχε εκφράσει εξάλλου νωρίτερα και ο κ. Μεϊμαράκης.

Κύκλοι του τέως προέδρου της Βουλής, σημείωναν ότι εάν ο κ. Μεϊμαράκης θεωρεί ότι (ο κ. Πολύδωρας) έκανε λάθος τότε ας ακυρώσει την απόφαση.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news