facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η εγκληματικότητα. Το τριήμερο σημειώθηκαν φόνοι, επιθέσεις σε ηλικιωμένους και ληστείες, παρά τις δράσεις της ΕΛΑΣ σε Αττική και περιφέρεια. Κατά τους ελέγχους της αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα, συνελήφθησαν την τελευταία εβδομάδα για διάφορα αδικήματα 1.608 άτομα.

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών έπεσαν μία 69χρονη στην Παιανία και ένας 74χρονος στο Κρίκελο Λαμίας. Οι δράστες τους κακοποίησαν άγρια και τους λήστεψαν, ενώ ο 74χρονος υπέστη εσωτερική αιμορραγία από τα κτυπήματα που δέχτηκε και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Στη γυναίκα οι ληστές έδωσαν ηρεμιστικά τύπου λεξοτανίλ, προκειμένου να κάνουν ...άνετα τη ληστεία.

Αποκορύφωμα της εγκληματικότητας που μαστίζει τη χώρα ήταν ωστόσο η δολοφονία στην Καισαριανή, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένος 30χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός του αδελφού του, 32 χρόνων, τους οποίους πυροβόλησαν με όπλο τύπου καλάσνικοφ αδίστακτοι κακοποιοί, όταν πήγαν να αποτρέψουν την κλοπή αυτοκινήτου τους, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας τους.

Τα αδέλφια διέμεναν με την ηλικιωμένη μητέρα τους στην οδό Βουτσά 83, η οποία έπαθε σοκ, αφού μέσα σε λίγα λεπτά έχασε το ένα της παιδί και το δεύτερο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.Όπως ανέφεραν γείτονες τα δύο αδέλφια ήταν βιοπαλαιστές, ήσυχα και έμεναν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα τους, προκειμένου να τη φροντίζουν.Τώρα, λένε, η γυναίκα έχει μένει μόνη χωρίς φροντίδα στο σπίτι, ενώ ο ένας της γιος είναι νεκρός και ο άλλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο...


Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι οι αδίστακτοι ληστές ανήκουν σε συμμορία που κάνει ληστείες και κλέβει αυτοκίνητα για να διαφύγει με αυτά.Εκτιμούν, επίσης, ότι δεν αποκλείεται να είναι τα ίδια άτομα που κατά το παρελθόν έχουν συμπλακεί με αστυνομικούς όταν έπεσαν σε μπλόκα ελέγχου και πυροβόλησαν εναντίον τους.

Έως χθες δεν είχε προκύψει κάτι που να οδηγεί με βεβαιότητα στην ταυτότητα των δραστών. Οι δε ιδιωτικές κάμερες της περιοχής δεν κατέγραψαν εικόνες των κακοποιών, οι οποίοι, όπως είπαν την ημέρα του φόνου διερχόμενοι από το σημείο του φόνου πολίτες, διέφυγαν προς την πλευρά της πανεπιστημιούπολης.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα, ενώ τα δύο αδέλφια ενώ είχαν πάει για ύπνο. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία άκουσαν τον συναγερμό τους αυτοκινήτου τους και βγήκαν στο μπαλκόνι, όπου είδαν δύο άτομα να προσπαθούν να κλέψουν το αυτοκίνητό τους.

Ο ένας πήρε μαζί του ένα μαχαίρι από την κουζίνα και έτρεξε με τον αδελφό του στη πυλωτή για να αποτρέψει την κλοπή. Οι αδίστακτοι ληστές όμως τους περίμεναν και μόλις βγήκαν από την είσοδο, τους πυροβόλησαν με το πολεμικό όπλο που είχαν μαζί τους. Οι σφαίρες βρήκαν τον 30χρονο στο στήθος και στην κοιλιά, με συνέπεια να χάσει αμέσως τη ζωή του. Μία από τις σφαίρες βρήκε στην κοιλιά και τον 32χρονο αδελφό του και τον τραυμάτισε σοβαρά.

ethnos.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news