facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πατέρας Νίκου Γιγουρτάκη: 'Ένα συγκεκριμένο φάρμακο σκότωσε το παιδί μου'

Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, εφτάμιση μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του, μίλησε στην εκπομπή Όλα για την Υγεία μου όπου εμφανίστηκε πεπεισμένος πως τα αναβολικά σκότωσαν το παιδί του.

Ο Τάκης Γιγουρτάκης είπε πως "σε πρώτη φάση ξέραμε ότι αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή." Όμως παρακάλεσε τον ιατροδικαστή να διεξάγει περαιτέρω έρευνα.

Ο επιχειρηματίας εξήγησε ότι "αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν ένα συγκεκριμένο φάρμακο, το οποίο ανακαλύφθηκε στην Αγγλία για πάχυνση βοοειδών. Και μετά το έδιναν σε άλογα κούρσας. Σήμερα έχει απαγορευτεί στην Αγγλία ακόμα και για πάχυνση βοοειδών".

Είπε ακόμα πως "ήξερα ότι έπαιρνε αναβολικά. Είχαμε κάνει ομηρικούς καυγάδες πάνω σ΄αυτό και του είχαμε πετάξει πολλά σκευάσματα που είχαμε βρει στο σπίτι του. Μου έλεγε "δεν ξέρεις τι λες" και "όλα είναι υπό έλεγχο".

Δυο μήνες πριν πεθάνει ο Νίκος, ο πατέρας του τον υποχρέωσε να κάνει εξετάσεις. "Ενώ όλα ήταν καλά, η χοληστερίνη του ήταν στα ύψη. Σε σημεία τρελά. Ο γιατρός μου είπε πως θα πάθει καρδιακή προσβολή".

Είπε ακόμα ότι "δημιουργείται ένας ναρκισσισμός. Τα βαριά αναβολικά είναι σαν ναρκωτικά. Υπάρχουν δεκάδες βαποράκια που πουλάνε όλ΄αυτά τα πράγματα. Και δεν ξέρω κανέναν μέχρι σήμερα να έχει συλληφθεί".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news